Jump to content

Problema Afisare Lungime Caseta Postare Topic Nou

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Am gasit o mica problema dupa ce am rezolvat problema cu logarea rapida, acum campul din dreptul "Topic Title" este foarte lung, uitati o poza:

9LRCyJ3.jpg

Puteti sa imi spuneti cum o fac sa fie normala?

Multumesc anticipat!

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Nu pot sa o dau am muncit la ea ,ceva timp.
Iti dau o tema care arata aproape la fel.
Uite o imagine: :link:
Si uite un alt link de download: :link:

jocuri-468x60.png

• Moderators
  • Solution
Posted

Pentru a rezolva problema va trebui sa stergi ce am spus in celalalt topic, nu observasem ca modifica si acolo, deci in ipb_styles.css cauta:

.ipsField_primary input {
     font-size: 18px;
     width: 100%;
}

Si modifica cu:

.ipsField_primary input {
     font-size: 18px;
}

Odata modificat save, si in boardIndex este un template numit:

gfx_login_sidebar

In el cauta:

<input id='ips_username' type='text' class='input_text' name='ips_username' size='25' tabindex='0' />

Modifica cu:

<input id='ips_username' type='text' class='input_text' name='ips_username' size='22' tabindex='0' />

Si dupa cauta:

<input id='ips_password' type='password' class='input_text' name='ips_password' size='25' tabindex='0' />

Modifica cu:

<input id='ips_password' type='password' class='input_text' name='ips_password' size='22' tabindex='0' />
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Multumesc foarte mult,acum arata normal.

jocuri-468x60.png

• Moderators
Posted

Ce tema folosesti , as vrea si eu aceea tema :( imi poti face si mie rost de ea?

Intrebarea asta puteai foarte simplu sa o adresezi pe privat. Aici esti offtopic.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.