Jump to content

Recommended Posts

Posted

<?php
    $con=mysqli_connect("xxxxx","xxxxx","xxxxxx","xxxxx");
            // Check connection
            if (mysqli_connect_errno()) {
             echo "Nu s-a putut realiza conectiunea cu baza de date MySQL: " . mysqli_connect_error();
            }

$imobilizari_corporale = mysqli_query($con,"SELECT SUM(suma) AS `total_imob_corporale` FROM `2014` WHERE subcat='imobilizari_corporale'");            
            $credite_tl = mysqli_query($con,"SELECT SUM(suma) AS `total_credite_tl` FROM `2014` WHERE subcat='credite_tl'");            

$HTML = "<table>";

while($row = mysqli_fetch_array($imobilizari_corporale)) <-- !!As vrea sa adaug aici mai multe variabile (cu ar fi $credite_tl).Nu merge prin simpla adaugare cu virgula.
{
    $HTML .= <<<HTML
        <tr>
        <td>Imobilizari Corporale</td>
        <td>{$row['total_imob_corporale']}</td>
        <td>{$row['total_credite_tl']}</td>
        </tr>
HTML;
}

$HTML .= "</table>";

echo $HTML;

mysqli_close($con);
        ?>

Ma poate ajuta cineva?

• Moderators
Posted

Nu stiu exact ce tabele ai tu pe acolo.. nu merge cu ceva gen

while( $row1 = mysqli_fetch_array( $imobilizari_corporale ) && $row2 = mysqli_fetch_array( $credite_tl ) )

? (sunt incepator in php, n-am incercat :)) )

• Moderators
Posted

Nu ar fi mai usor sa adaugi tot selectul in acelasi query?

$variabilaQuery = mysqli_query($con,"SELECT SUM(suma) AS `total_imob_corporale`, SUM(suma) AS `total_credite_tl` FROM `2014` WHERE subcat = 'imobilizari_corporale' AND subcat = 'credite_tl");

Daca nu ma insel ar trebui sa mearga, poate am gresit pe undeva la scris. Poate altcineva stie mai bine, in momentul actual nici eu nu stau foarte bine cu treaba ce tine de mysqli_fetch_array

Daca ai ceva cunostinte de engleza poti cauta pe stackoverflow sau chiar sa intrebi, is persoane acolo care se ocupa zilnic cu lucruri de genul si cu experienta mare.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.