Jump to content

Cum Sa Schimbi Culoarea Parului Unei Persoane

Grim_Cris

Recommended Posts

????n acest tutorial veti ??®nvăţa cum să schimbaţi culoarea părului la o poză. :)

Pasul 1: ????ncepem prin a deschide poza ??®n Adobe Photoshop(eu am ales-o pe Gwen Stefani)

1.jpg

Pasul 2: Dăm click pe New Adjustment Layer şi selectăm Hue/Saturation

2.jpg

Selectaţi Colorize din dreapta jos şi alegeţi-vă culoarea potrivită

3.jpg

Veţi vedea că toată imaginea s-a colorat dar nu vă faceţi probleme pentru că vom "repara" asta.

Pasul 3: Acum va trebui să punem un Layer Mask la imagine pentru a nu mai apărea toată colorată. Daţi Ctrl+Backspace.

Veţi vedea căsuţa de la Hue/Saturation că s-a făcut neagră(ca ??®n imagine)

4.jpg

Pasul 4: Acum va trebui să readucem părului culoarea pe care o voiam iniţial. Selectaţi Brush Tool(B) şi aveţi grijă ca paleta principală de culori să fie pe alb-negru(ca ??®n imagine)

5.jpg

6.jpg

Acum, cu Brush Tool selectat şi culorile aşezate bine ??®ncepem să dăm culoare părului. Cu Brush Tool coloraţi părul, mărind sau micşor??

P.S: te rog pune la pozele mari thumbnail, deoarece strica putin aspectul forumului...

merci

da , dar daca are pune thumbnail are fi un pic mai urat si nu la toti le merg thumbnail-urile in internet Explorer cel putin mi-e :D

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 5 months later...

O metoda mult mai simpla e sa selectezi parul (e cam greu dar cu Polygonal Lasso Tool reusesti :) ) .

Pai nu pot nu stiu cum si dupa felul lui ala de mai sus care explica nu inteleg nimic. Are trebuie sa faceti si pentru incepatori....Ala e doar pentru cei care cunosc Photoshop ! Sau macar daca ar mai merge imaginile...

Deci, face si mie fata aia blonda ?

• 4 weeks later...