beberobu Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Salutare! Poate ca este o idee tampita, nu stiu, ma gandeam cum ar fi sa functioneze simultan mai multe teme, in functie de subforumul pe care te afli. Am un forum de hobby-uri: http://hobbyforum.ro si ar fi interesant ca cei care au ca pasiune pescuitul sa aiba o tema apropiata de asa ceva, cand intri pe subforumul modelism sa ai alta tema si tot asa. Ati incercat vreunul sau ati vazut pe undeva ceva de genul asta? O fi greu de facut?
+tazzy* Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Sincer, nu am vazut pe nicaieri , nici nu cred ca se poate. Dar, ideea ar fi super tare !
Moderators Solution Courage Posted October 26, 2014 Moderators Solution Report Posted October 26, 2014 Apasa din AdminCP > Forums pe sagetica din dreptul forumului care te intereseaza si vezi setarile de la Skin Options: 3
beberobu Posted October 26, 2014 Author Report Posted October 26, 2014 Si chiar functioneaza! Atat de simplu.... Courage, esti tare, man! Multumesc!
alakazam Posted October 26, 2014 Report Posted October 26, 2014 Si chiar functioneaza! Atat de simplu.... Courage, esti tare, man! Multumesc! Normal că funcţionează. Chestia asta există pe IPB de ani de zile...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now