Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut am un laptop aspire e1-530 ,si vreau sa reinstalez placa video dar nu stiu cum ,nu stiu numele placii video,etc....:) si mai multe

Cand intru in CS, sau ma uit la un film se vede ,...aiurea, in CS ,se misca intepat in RELUARE , si se vede in ceata....cu LAG. si am impresia ca e de la placa VIDEO , i-am facut odata UPDATE si nu am asteptat la UPDATE...si cred ,ca e cauza de acolo.

P.S: Ma ajuta cineva prin team viewer ,sa instalez ? Placa video ca nu stiu cum ... ?!

BET4QKO.png

xyn2ptC.png

Posted

Da inteleg asta dar pana la urma ma ajuta si pe mine careva, candva, cineva...cand are timp liber, prin team viewer, si nu are ce face... , Sa imi reinstaleze placa VIDEO?!

YM: georgeundercover@yahoo.com CONTACT....

• Moderators
Posted

Pana la urma... trebuie intai sa ne ajuti tu pe noi, cu informatii despre placa video, sistemul tau, eu nu stiu despre ce e vorba.

Din specificatiile povestite de google, placa video e integrata

GPU type Intel HD Graphics blog--arrow.png   Integrated / discrete graphics Integrated

Te rog sa ne confirmi asta.

Instaleaza-ti un soft care iti spune despre hardware-ul laptop-ului, daca nu stii sa cauti informatii despre componentele hardware.

Spre exemplu cauta si instaleaza: Aida64

Alte soft-uri iti pot spune colegii, daca au idei. Ii rog sa posteze aici.

Posted

Pana la urma... trebuie intai sa ne ajuti tu pe noi, cu informatii despre placa video, sistemul tau, eu nu stiu despre ce e vorba.

Din specificatiile povestite de google, placa video e integrata

GPU type Intel HD Graphics blog--arrow.png   Integrated / discrete graphics Integrated

Te rog sa ne confirmi asta.

Instaleaza-ti un soft care iti spune despre hardware-ul laptop-ului, daca nu stii sa cauti informatii despre componentele hardware.

Spre exemplu cauta si instaleaza: Aida64

Alte soft-uri iti pot spune colegii, daca au idei. Ii rog sa posteze aici.

Nu sunt povesti de pe GOOGLE, si zic ca am postat tot ce era ,de postat....asa ca nu iti convine , stii ce ai de facut LOCKED TOPIC.

P.S: Ce e asa de greu ? de inteles, nu imi merge placa VIDEO , Trebuie reinstalata, de mers merge doar ca vad FILMELE, in Ceata....

eu am pus un link catre driverul pentru intel HD..

Ce-i drept, am editat dupa ce am postat, deci s-ar putea sa nu fi vazut :))

Nu imi merge cand instalez, driver-ul . imi da erroare la instalare la intel HD...

• Downvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.