virusul Posted October 30, 2014 Report Posted October 30, 2014 Buna ziua, De curand am descarcat o tema modificata de pe internet, baza temei fiind Carbon red, am modificat-o eu cat de cat si acum am 2 probleme carora nu le dau de cap: legenda si secondary navigation sunt mai mari ca restu forumului. Am incercat si cu functia cautare dar nu am gasit nimic, ma poate ajuta cineva? Niste imagini: 1, 2.
Moderators gadeas Posted October 30, 2014 Moderators Report Posted October 30, 2014 Se vede asa pentru ca acele elemente au un padding dat cu css. Daca scoti de la: .guestMessage Paddingu se va rezolva "problema" pentru mesajul de sus. Si daca nu ma insel, adoua poza este: .statistics La fel, modifica paddingu. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
virusul Posted October 30, 2014 Author Report Posted October 30, 2014 Nu ma refeream la mesajul ala , ma refeream la partea unde scri shadowcs.. larga decat restul forumului , si la legenda la fel , nu vreau sa fac legenda mai mica , vreau sa fac partea unde scrie change theme , etc ..
Moderators Solution gadeas Posted October 30, 2014 Moderators Solution Report Posted October 30, 2014 Daca vrei ca totul sa aiba aceeasi latime, va trebui sa modifici: #content { padding: 10px; line-height: 120%; } Cu una din urmatoarele variante: Prima varianta va mentine spatiul sus si jos al continutului, dar va sterge paddingu lateral: #content { padding: 10px 0; line-height: 120%; } Sau adoua varianta, stergi tot paddingu dar va disparea spatiul de sus si jos al continutului: #content { line-height: 120%; } 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now