Jump to content

Recommended Posts

Posted

daca zici ca hirens asta e bazat tot pe windows, nu s-ar putea ca acel ecran cu 'safe mode' si altele sa fie de la hirens, care a avut o problema?

Si de ar fi asa, de ce nu a bootat nici de pe stickul bootabil cu ubuntu desi stickul era verificat ca functional?

Un reset de BIOS ai incercat?

Nu.

Daca imi zici ce implica si cum se face, incerc; oricum calculatorul e ca si aruncat.

Posted

Asa,am facut, am resetat si biosul (i-am scos bateria; de fapt am urmat pas cu pas instructiunile de pe siteul la care m-ati trimis) dar degeaba, nimic nu s-a schimbat decat setarile din bios pe care le-am reconfigurat in oarece masura (intrucat fenomenul e acelasi cred ca nu prea mai conteaza).

Oricum, multumesc foarte mult tuturor pentru implicare!

Posted

Salut,

Ati vorbit mult si degeaba! :)

Nu booteaza de pe CD, pentru ca unitatea optica nu citeste, laserul e dus, iar de pe USB nu stie sa booteze! Asa ca ori schimbi unitatea optica, ori scoti hardul, il pui pe alt calculator, il formatezi cu asta, dupa care il pui la loc in sistem si instalezi ce ai de instalat! Oricum o sa-ti trebuiasca unitate optica pentru asta!

Succes!

Posted

Salut,

Ati vorbit mult si degeaba! :)

Nu booteaza de pe CD, pentru ca unitatea optica nu citeste, laserul e dus, iar de pe USB nu stie sa booteze! Asa ca ori schimbi unitatea optica, ori scoti hardul, il pui pe alt calculator, il formatezi cu asta, dupa care il pui la loc in sistem si instalezi ce ai de instalat! Oricum o sa-ti trebuiasca unitate optica pentru asta!

Succes!

Pff, ce ne faceam noi fara tine..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai daca nu vorbeam atat, nu-ti dadeai seama ca e o problema cu unitatea optica. Asta inseamna troubleshooting.

Uite Danut, de aici deja trebuia sa incepi sa-ti pui intrebari...ce zice omul: "Motivul pentru care solicit ajutorul vostru, il reprezinta un PC mai vechi"...apoi..."...nu numai ca nu boo-teaza, dar indifedrent daca ii dau sa boot-eze de pe hard, de pe CD sau stick (ambele boot-abile), nu o face, se reseteaza; de fapt pare a nu vedea CD-ul si stickul"...

Insa observatia ta e buna! Problema insa, deriva din faptul ca cei care pun intrebarea nu stiu sa prezinte problema pe care o au asa cum trebuie. Este o chestiune general valabila pe care am intalnit-o si la mine pe site, si la voi si pe alte zeci de site-uri de acest gen care ofera suport. De aici decurge si polologhia asta multa, care ii conduce pe cei care doresc sa ajute la o pierdere inutila de resurse. Cei care pun intrebari, trebuie "educati" sa stie sa o faca, pentru ca tu Danut, care oferi suport si care este Gratuit, nu esti nici vizionar, nici mama omida sa ghicesti ce au ei in calculator. Si atunci nu vei mai fi nevoit sa pui zeci de intrebari ca sa dai un raspuns competent! 

Cam asta e!  :) 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.