Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, am o problema, am c16.ro/forum, si când bag hook-ul "Global Message" nu imi apare nici un mesaj, am modificat din ACP tot, si tot nu merge, ca si cum nu este bagat hookul, dar el este instalat.

Si inca o problema, m-am chinuit aseara sa bag iconita la moderatori cat si level posts, adica iconite, si in loc de imaginea pe care am bagat-o in FTP cat si in ACP modificata de acolo, pe forum imi apare cu X. Ce sa ii fac? Astept un raspuns.

Multumesc

Posted

am pus si jpg, si tot nu merge.

Le pui dupa cum e vremea afara, sau?

Vad ca la Administrator ai calea catre imagine:

http://c16.ro/forum/public/style_extra/team_icons/admin.png

Te rog acceseaz-o in browser si spune-mi daca ti se afiseaza imaginea. Daca nu ti se afiseaza asta inseamna ca nu ai pus imaginea unde ai declarat ca ar fi.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Gata , am rezolvato :)

Acum , cum rezolv problema cu hookurile ca nu merg activate , dar sunt instalate .

Asta imi da la Global Message Shower :

DEBUG MESSAGE
This message is only here to assist you with setting up the hook, and is visible only to Admins.
The 'page location' value of this page is:
Copy and paste this value into one of the lines of the 'Page List' setting for this hook to enable/disable the message on this page.

Be sure to disable this 'Print the page location value on the page?' setting when you are finished determining which pages to show the message on!

• Moderators
Posted

Mesaj-ul debug este un mesaj default pentru a te avertiza ca este in mod de "proba" pentru buguri sau probleme.

This message is only here to assist you with setting up the hook, and is visible only to Admins.

Dupa cum bine spune mesaju, este doar pentru a te ajuta sa configurezi hook-ul cum trebuie si este vizibil doar pentru administratori.

Hook-ul probabil are o configuratie cu o lista de pagini unde vrei sa fie afisat, de aia iti da si locatia actuala dupa mesaju:

The 'page location' value of this page is: 

Cauta setarile hook-ului si vezi sa adaugi la ce pagini vrei sa fie afisat.

Odata decis pe ce pagini vrei sa fie afisat, nu uita sa dezactivezi optiunea:

Print the page location value on the page?

Pentru a nu mai afisa acel mesaj.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Daca vrei pe tot forumu, la campu ( Important: Campu "Page list type" trebuie sa fie pe "Whitelist" ):

Page List

Scrie in casuta:

*

Daca vrei sa fie afisat doar pe pagina de membri:

*/members/*

Odata setat cum vrei, mai jos apare:

Print the page location value on the page?

Setezi pe No.

In continuare alegi grupurile care vrei sa vada mesaj-ul, stilu de mesaj, titlu si continutu.

Odata completat, apasa pe butonu Update settings.

PS: Toate astea se intelegeau foarte usor cu putina cunostinta de engleza si daca urmareai explicatia sub fiecare camp. Inca si in pozele oficiale al hookului apare ce si cum ( nici nu a trebui sa instalez sau sa downloadezu hooku sa vad cum functioneaza):

eF8lvQR.png

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Gata , l+am facut merge , dar inca ceva , mai am o problema cu Highlight AuthorsUsergroups , +am instalat , am uploadat in FTP tot ce trebuie , l-am setat , dar nu mi-a modificat postul

• Moderators
Posted

Daca ai ales la grupuri doar "Guests" e si normal sa nu-l vezi daca esti pe cont.

Eu unu il vad:

An7op7C.png

Daca ai ales toate grupurile, sterge cache la browser.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.