gaby Posted November 21, 2007 Report Posted November 21, 2007 /refresh = Face refresh in lista ta de sharing /slots = Seteaza un numar de sloturi (ex: /slots 10 ) /search = Cauta un text la search (ex: /search masinii ) /away = Lasa un mesaj de away (ex: /away Sunt plecat la football ma intorc la ora 19:00 ) /back = Reseteaza mesajul de away /join = Connectare direct a unei adrese de hub (ex: /join hub.cstrike.ro ) /clear = Curata mainchatul ( Nu la toti utilizatori ) /ts = Activeaza/Dezactiveaza optiunea Timestamps /showjoins = Activeaza/Dezactiveaza optiunea Join/part showing ( arata in mainchat care intra si care iese ) /close = Inchide fereastra /userlist = Activeaza/Dezactiveaza casuta cu userii /connection = Arata ip-ul tau si portul (ex: *** Ip: 86.107.253.**, Port: 7825 ) /favorite = Adauga o adresa de hub la Favorites /fav = Adauga o adresa de hub la Favorites /pm [message] = Deschide o fereastra de chat cu userul si textu-ul scris (ex: /pm PCTroubleshooting salut ) /getlist = Ia lista user-ului scris (ex: /getlist PCTroubleshooting ) 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 sunt foarte folositoare , cel putin pentru incepatori I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted November 22, 2007 Report Posted November 22, 2007 lolek cam faci posturi aiurea!Cred ca te mananca de un warn.....eu cred ca utilizatorii stiu ca e folositor nu trebuie sa le spui tu lor!Numa bine
+lolek Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Oups ! Scuze :D Iarta-ma nu mai fac am avut timp liber si nu am avut ce sa fac si m-am gandit sa mai stau si eu pe forum activ. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+Smeagoll Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Activ poti fi prin a posta noi informatii utile ...niste tutoriale ceva nu prin posturi de genu asta!!
Rila Posted June 9, 2008 Report Posted June 9, 2008 Terminati! Smeagol,ai dreptate la urmatoarea abatare lolek va fi warned! Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now