Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PC Troubleshooting RO , din nefericire am întâmpinat o "mică" problemă pe forum-ul meu , şi anume :

uE2AyLV.png

După cum aţi putut observa , forum-ul s-a micşorat , lungimea bării cu Legendă  la fel..

V-aş ruga să-mi spuneţi din ce cauză , mulţumesc !

• Moderators
Posted

Tine apasat de "Ctrl" si misca apasa de "+" si "-" din partea dreapta a tastaturi.

Zoom in / zoom out? Chiar asa? Nu inteleg nimic.

Din ce cauza.. cum bine a spus courage, ai lasat ceva deschis sau ai inchis prea mult. Ai editat, de ce nu ai facut si un backup la fisier? Nu esti primu cu aceasi tip de problema ca editeaza ceva si dupa nu stie cum sa revina la loc, asta e un mesaj mai general care ar trebui sa vada toti: Inainte sa va apucati de editat, salvati tot textu intr-un fisier .txt, daca se strica ceva, puteti reveni la fisieru original si sa incercati iaras, o sa stricati de 3-4 ori fisieru pana cand va invatati sa editati ce vreti, dar e mai safe decat ce-a ce faceti majoritatea, fara un backup la fisier.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Zoom in / zoom out? Chiar asa? Nu inteleg nimic.

Din ce cauza.. cum bine a spus courage, ai lasat ceva deschis sau ai inchis prea mult. Ai editat, de ce nu ai facut si un backup la fisier? Nu esti primu cu aceasi tip de problema ca editeaza ceva si dupa nu stie cum sa revina la loc, asta e un mesaj mai general care ar trebui sa vada toti: Inainte sa va apucati de editat, salvati tot textu intr-un fisier .txt, daca se strica ceva, puteti reveni la fisieru original si sa incercati iaras, o sa stricati de 3-4 ori fisieru pana cand va invatati sa editati ce vreti, dar e mai safe decat ce-a ce faceti majoritatea, fara un backup la fisier.

Am făcut un fel de "backup" la fişier (adică doar ipb_styles.css)...Pana mea , sunt începător , e normal să fac greşeli , right ? Problema este că nu ştiu exact unde şi ce a rămas deschis (imaginaţi-vă că aş sta să caut un cod rămas deschis nu ştiu prin ce fişier , ceea ce mi-ar o "căruţă" de ani). În fine , derivez de la subiect..dacă mă ajutaţi cu rezolvarea problemei , sunt recunoscător , dacă nu , la fel :D

* Cât despre + / - mi se pare o idee cam...nu ştiu cum să spun...Dar , mă rog , ai încercat.

Posted

Am rezolvat , am schis toate hook-urile din sidebar (adică am apăsat pe "X-ul" ăla..) şi...şi-a revenit , doar că , stă cam urât acum  :)) , dar măcar nu mai este deplasat. Mulţumesc Courage , deasemenea şi ţie , Gadeas.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.