Zeth. Posted October 31, 2015 Report Posted October 31, 2015 Si m-am dus la o vecina Zeth. -> Membru PCTroubleshooting RomaniaNelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6??Enjoy our comunity! «??
+nimicspecial Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 dintr-un spic de bubulina sare ca o caisa de i-o infing usor in traista. si pe-alocuri mi se ridica rima, rima bubulina, o frec tare si tacticos de parca m-as uita la gagicile lui kapatos.
+FML Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 Culmea ca o fost chiar buna, Mintea nici ca mai stie ce sa spuna. Urla si spiritul,sub clar de luna, Sa curga sampania,spuma. Nu-i de gluma!
+nimicspecial Posted February 6, 2016 Report Posted February 6, 2016 de gluma nu-i nici cand curge sange din pestera fetii cu parul roscat peste care multa sudoare am improscat. de-i era stalacmita topita, ratonul dadea bine la veverita, si-l facea fericit pe al meu mic, ghita. o prinsesem subtil de buze, de la subsol pe o cheie de sol de a inceput sa-mi cante in lung, ca portativul afisat pe samsung.
+FML Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Poveste sa fi fost,e de groaza... Cand lumea intoarsa pe dos,nu mai e a noastra.
+nimicspecial Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 si am zarit-o intr-o fereastra, cu capul stand intoarsa, era moarta. viermii ii digerau matele, iar ciorile ii faceau umbra, pe cerul alb ca o pudra. sanii ii erau putin neatinsi, se inchegase ultimul picur de lapte de ii lasa o urma de margea dar de o sula tot mai mergea...
gaby Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+nimicspecial Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 "wtf" gaby zicea, si la monitor se uita cum un nimicspecial scria rime imperecheate, facute ca la carte dupa 2 pizza bagate si o cola bauta sughitand inghitita... pregatit sa mai arunce cu alte cuvinte scoase pe al sau stirb dinte ca lumea sa zica cartof, branza si stiuca.
+FML Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 Aruncate-n uitare,caci vei fi uitat, Si o sa vina ziua-n care,te va rani tot ce-ai aflat. 1
+nimicspecial Posted February 7, 2016 Report Posted February 7, 2016 (edited) si azi m-a ranit tot ce am aflat era un buton intr-un cuib de metal armat lui doar ledul rosu ii stralucea de-mi venea sa-i bag ceva, direct in gura ca sa ii iasa pe cealalta gaura. dar nu-i nici o problema ca oricum totul ii trecator pana la urmatorul omor de ego, de stare sau moment caci nu va dura totul permanent. Edited February 7, 2016 by nimicspecial
#Anonim Posted February 13, 2016 Report Posted February 13, 2016 Aho,aho copii si frati stati putin si nu mai dati . Eu va zic acum vre-o 2 de va ustura la oua . Stati cuminti si va lasati, de cs:go va apucati si de 1.6 va lasati ! Nu e chiar asa buna dar e facuta pe loc de mine Dacă te-am ajutat oferă-mi +1 ()
eDuuTzuu_ Posted February 22, 2016 Report Posted February 22, 2016 Am venit pe scena sa va arat ce stiu Nu sunt eu un zeu dar macar va scriu Caut beat sa va arat arta Dar din pacate nimeni nu ma intreaba Tu te chinui sa faci rime Eu le fac de drag si doresc incontinu Sa scriu rime cu haz Sa te vad in balans Cum apreciezi si cum vezi ce fac Visul meu este sa ajung celebru Si sa va arat ca stiu sa fac versuri In continuare eu va prezint ceva ce nimeni nu stie Sa faca rima sau poate o poezie Este prima aparitie de cand am inceput cu rap-ul Cand eram mai mic eu faceam beatbox combinat cu dubstep
+nimicspecial Posted February 23, 2016 Report Posted February 23, 2016 din malai cu branza am taiat o rosie coapta si slana se facu varza. la soarele ce lucea calul se zmucea de al sau ham de piele ca tiganii sub nuiele. din cutit de aluminiu a iesit un copil straniu cu o buba pe picior si cu un pahar de lichior. mandra in sula o lua ca sa-i arate buba iar ea i-o sparse cu un ac din spirtoase. puroiul alb iesi falnic semana a laptic de matca aurie vanata de o ciocarlie si putin cam fudulie.
+VladOcs Posted March 3, 2016 Report Posted March 3, 2016 nimicspecial? poate antisocial versuri naspa fara sens rima sparta fara mers o idee si aia proasta sa fim sanatosi hai si la multi ani!
+nimicspecial Posted March 4, 2016 Report Posted March 4, 2016 rima sparta fara mers? iti trebuie o pastila antistres. caci la cate rime scot sparg borcane cu compot, si torn pe ele vaselina mancand o mandarina, accesand un pix albastru scriu romana ca un ilustru. o idee proasta o am turnata ca un macadam pe un drum forestier pe unde fugea lucifer sa prinda ingerii de mana si sa le dea o inima pagana. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now