Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara

Doresc sa stiu de unde pot schimba numele de Guest din chat. Folosesc Shoutbox Bot si Auto Birthday Greeter, la Shoutbox folosesc-> ID 1 iar la la Birthday Greeter PM-> Author 1.Am sa atasez si o imagine mai jos sa vedeti despre ce este vorba.

post-31566-0-45431800-1415565601_thumb.p

Multumesc anticipat.

Posted

Trebuie sa intri in aplicatie si sa schimbi id-ul autorului cu care vrei sa trimeata mesajul.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Pana aici am inteles foarte bine. :) Am facut un cont nou cu nume System pe care i-am dat admini dar nu stiu cum sa ii aflu id-ul :-?

Edit:

Cred ca am reusit, am cautat la ultimi membri si apare un numar "1802", banuiesc ca acela este id-ul dar revin cu un post.

• Moderators
Posted

Ne spui si noua cum ai reusit (pentru cei care nu stiu)?

Trebuie sa intri in aplicatie si sa schimbi id-ul autorului cu care vrei sa trimeata mesajul.

• Upvote 1
Posted

Dupa cum spune si Constantin Lucian Luca

Trebuie sa intri in aplicatie si sa schimbi id-ul autorului cu care vrei sa trimeata mesajul

Pentru inceput facei un cont nou cu ce nume doesti, dupa care afli id-ul acelui cont. Id-ul il poti afla daca dai clik pe membrul respectiv din ACP si te uiti la sfarsitul link-ului. 

Ex:  &member_id=numar in cazul meu a fost &member_id=1802

Pentru Shoutbox Bot intri in ACP->Other Apps->Shoutbox Bot->Bot ID: adaugi id-ul contului creat de tine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.