Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Din moment ce prima lista afisata de mophyus a fost in jur de ~5000 ron, am zis ca totu sa fac cam la aceasi pret.

In momentu actual DDR4 ca pret / viteza nu prea merita daca nu e configuratie quad. Daca ne gandim la viitor, va fi mai bine sa aiba optiunea de a putea pune ram pana la 3333 MHz daca chiar vrea, ce-a ce DDR3 ar vrea sa ajunga la atat, poate intr-un viitor are nevoie si dupa o sa zica ca de ce nu a luat din start ultima tehnologie..

Totu depinde cat e dispus sa deie si normal ca ceva in momentu actual pe DDR3 va fi mai ieftin.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Intradevar este o investitie pe termen lung, desi peste un an aceasta placa nu va mai avea aceeasi valoare de acum. Cu toate astea eu zic ca este o investitie buna.

Dar nu am inteles de ce neaparat quad. De ce nu double, spre exemplu?

More on-topic:

Imi mai trebuie si un UPS. Ce recomandati si de ce? Dupa ce exact ar mai trebui sa ma uit?

Mai e ceva ce am uitat? Nu ma refer neaparat la configuratia in sine.

Posted

UPS-ul il cumperi la capacitatea care trebuie in functie de consumatori. Dupa ce te-ai hotarat la o marca anume, cauti pe net review-uri si vezi cum sta comparativ cu altele. Si uite asa vei da peste alte modele, te uiti in portofel si il iei pe care ti-l permiti si rezolvi problema.

De ce quad si nu dual ? Explicatia scurta este: pentru ca 4 > 2.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.