Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, dupa ce in topicul anterior am cerut ajutorul in a face conversia... acum cer ajutorul legat de "chestii" ramase dupa conversie. Unul din ele ar fi rank-urile membriilor, chiar daca ele nu imi apar in ACP.

http://postimg.org/image/58vtwd3g9/    ( ACP )

http://postimg.org/image/3os267l2x/   ( rank ramas )

Vreo solutie? 

Multumesc!

P.S: Spuneti-mi ca nu trebuie sa iau fiecare user care a avut rank sa ii editez profilul :((

Posted

Cred ca te referi la Member Title. 

Nu prea inteleg ce ai spus tu acolo.. dar uite ce am inteles eu,

Ca..ai aplicat Converterul phpbb in IPB si Mt-urile ti-au ramas ca si inainte ( phpbb ) . Daca asa este, era normal sa-ti ramana asa, nu aveau cum sa se schimbe in Mt-urile acelea, odata umblate la ele . 

Daca le vrei ca si acolo ( http://postimg.org/image/58vtwd3g9/ ), trebuie sa le faci manual :)

Posted

Cred ca te referi la Member Title. 

Nu prea inteleg ce ai spus tu acolo.. dar uite ce am inteles eu,

Ca..ai aplicat Converterul phpbb in IPB si Mt-urile ti-au ramas ca si inainte ( phpbb ) . Daca asa este, era normal sa-ti ramana asa, nu aveau cum sa se schimbe in Mt-urile acelea, odata umblate la ele . 

Daca le vrei ca si acolo ( http://postimg.org/image/58vtwd3g9/ ), trebuie sa le faci manual :)

Exact ce ai zis tu doar ca eu vreau sa le scot la toti , ca apoi sa le refac eu pentru fiecare user . De ce vreau asta ?  pentru ca sunt multi useri care nu mai fac parte din grupul respectiv si mi-ar fi mai usor la refacerea acestora.

• Moderators
Posted

Cu un query la baza de date se poate schimba orice in orice intr-o singura comanda.

Recomand: Backup la baza de date inainte de a incepe. Pentru a face un backup:

Pentru a face un query la baza de date va trebui sa intrati in panoul principal, in cazu asta eu folosesc PhpMyAdmin ( Exista si alte panouri ).

Odata intrat, cautam baza de date care foloseste forum-ul nostru, in cazu meu "ipb_test". Odata accesata baza de date, accesam tab-ul "SQL":

HqdhJ3H.png

Odata inauntru, vom vedea o casuta unde putem scrie query-ul care dorim. Posibil sa va apara ceva de genu initial:

SELECT * FROM 'members' WHERE 1

Nu avem treaba cu aia, pur si simplu stergem acel query.

In urmatoru pas vom scrie comanda care vrem sa trimitem spre baza de date, aceasta comanda va contine un nume de tabla cu un prefix si numele default care este "members", in cazu meu prefix-ul este "ipb". Inceputu la query-ul meu va arata asa ( Nu faceti nimic inca pe contu vostru, nu e gata ):

UPDATE ipb_members

Pentru titlu gol ( alb, fara nimic scri):

Odata ce avem asta scris in casuta acea vom specifica ce vrem sa facem la tabla "prefix"_members. Cum vrem sa schimbal titulu la toti userii sa fie gol vom scrie query-ul sa arate asa:

UPDATE ipb_members SET title = null

Odata scris asta, putem apasa pe buton-ul "Go" care il gasim in partea dreapta jos. Daca totu a mers bine, va spune ceva de genu:

X rows affected. (Query took 0.XXXX seconds.)

Poate intarzia ceva timp, daca intarzie, nu va panicati si lasati-l sa lucreze pana cand e gata.

Pentru titlu default ( sau ce doriti voi sa fie scris ):

Daca doriti sa aiba un nume specific ( toata lumea aceasi titlu ) va trebui sa scrieti urmatoru lucru:

UPDATE ipb_members SET title = 'Asta e titlu default'

Unde am scris mesaju cu titlu default, puteti scrie orice, doar sa pastrati ghilimelele si intre scrieti titlu default.

Rezultatu va fi ceva de genu:

0tzr0kd.png

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.