Spiderman Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Dupa cum vedeti si in tiltu si in imaginea de mai jos, nici posturile, nici legenda sau hook-urile nu mai sunt afisate pe forumul meu: Stiti cumva cum as putea rezolva?
Moderators gadeas Posted November 10, 2014 Moderators Report Posted November 10, 2014 Ai inchis un tag care nu trebuia la descriptia din categoria aia cu facebook sau ce e. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Spiderman Posted November 10, 2014 Author Report Posted November 10, 2014 Nustiu eu nimica ca nu am ftp nu stiu cine a umblat un founder eu sunt administrator doar, si cand sa dau refresh , poc o aparut asa fara posturi fara nimica nici tema nu o mai pot schimba
gaby Posted November 10, 2014 Report Posted November 10, 2014 Felicitari. Nici limba romana nu o prea cunosti, d'apai engleza sau altele... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Moderators Solution gadeas Posted November 10, 2014 Moderators Solution Report Posted November 10, 2014 Stii macar unde e descriptia pentru o categorie? Este in AdminCP unde creezi categorii noi sau editezi existentele, nu are legatura cu FTP. Niciodata nu am inteles diferenta intre "Founder / Administrator", par lucruri de copii mici sincer. Daca nu ai acces sa umbli la lucrurile astea, nu inteleg de ce mai intrebi aici despre problema. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Spiderman Posted November 11, 2014 Author Report Posted November 11, 2014 Pentru ca sunt founder dar, founderul mi-o zis daca il pot ajuta si vreau sa ma ajutati si sa-mi dati pareri banale daca vreti sa ma ajutati va dau 30+ si gata.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now