Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai de mult imi era neclar Am intrebat, si m-am lamurit. Acum, revin cu o noua intrebare, sau vreo doua. Tot vad pe la televizor reclame in care se lauda securitatea Vodafone Supernet si aud: "Supernet zice ca era sa iti pierzi datele." Ce nu inteleg eu este cum functioneaza aceasta securitate Supernet?

M-am uitat peste comunicatul de presa catre care a facut referire gaby in topicul indicat mai sus si am descoperit urmatoarele:

MaxProtect™ este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clienților Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicații. Serviciul asigură protecție antivirus, anti-phishing, și antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil gratuit pentru toți abonații RED, pe întreaga durată contractuală. Și pentru ceilalți abonați, serviciul este gratuit, pentru o perioadă de șase luni.

SecurityPro 2.0™ îndeplinește cerințele de Securitate ale tuturor companiilor, permițând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiilor, în rețeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc Soluția de Securitate direct din rețeaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejată, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajații vor putea, de asemenea, sa navigheze pe Internet fără grija virușilor sau a pierderii datelor companiei.

Inteleg ca securitatea Vodafone Supernet are legatura cu MaxProtect (pentru persoane fizive) si SecurityPro 2.0 (pentru persoane juridice), nu?

Daca pentru MaxProtect nu trebuie instalata nicio aplicatie, cum este asigurata protectia? Trebuie activat cumva serviciul sau este activ deja, fara ca utilizatorul sa faca nimic?

Multumesc in avans!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

MaxProtect este un antivirus in retea care poate fi activat prin activarea optiunii Secure Net.

Citez de aici:

Cum funcţionează Secure Net?

Secure Net este un serviciu care protejează traficul tău de Internet la nivelul reţelei Vodafone.

Odată Net Secure activat, dacă încerci să descarci un fişier virusat, Vodafone va bloca descărcarea şi te va avertiza prin SMS. Dacă încerci să accesaţi un site periculos, accesul va fi blocat şi te vom direcţiona către o pagină de avertizare.

Nu uită: Secure Net nu funcţionează atunci când eşti conectat la o conexiunie non-Vodafone, cum ar fi WiFi sau altă reţea de telefonie mobilă.

Cum instalez Secure Net?

Secure Net funcţionează la nivelul reţelei şi nu este nevoie să instalezi un software sau aplicaţie, nici să modifici anumite setări ale dispozitivului utilizat. Pentru a avea acces la Secure Net este necesar doar să ai opţiunea activă.

Cum activez Secure Net?

Secure Net este disponibil doar clienţilor Vodafone. Pentru a activă serviciul sau verifică dacă îl ai active, accesează contul tău MyVodafone sau apelează *100#

Cum dezactivez serviciul Secure Net?

Poţi dezactiva serviciul Secure Net din contul MyVodafone în secţiunea “Serviciile mele” sau poţi apela *100#, secţiunea “Contul meu”

Vezi si: https://www.vodafone.ro/securenet

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.