Jump to content

Cum Functioneaza Securitatea Supernet / Cum Activez Secure Net?


robotboy

Recommended Posts

Mai de mult imi era neclar Am intrebat, si m-am lamurit. Acum, revin cu o noua intrebare, sau vreo doua. Tot vad pe la televizor reclame in care se lauda securitatea Vodafone Supernet si aud: "Supernet zice ca era sa iti pierzi datele." Ce nu inteleg eu este cum functioneaza aceasta securitate Supernet?

 

M-am uitat peste comunicatul de presa catre care a facut referire gaby in topicul indicat mai sus si am descoperit urmatoarele:

 

MaxProtect™ este o inovație ce furnizează tuturor utilizatorilor o soluție completă de securitate la nivel de rețea, pentru orice terminal: smartphone, tabletă, laptop sau PC, numai în rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil tuturor clienților Vodafone, fără a necesita eforturi suplimentare de instalare a vreunei aplicații. Serviciul asigură protecție antivirus, anti-phishing, și antimalware pentru traficul de Internet efectuat prin rețeaua Vodafone. MaxProtect™ este disponibil gratuit pentru toți abonații RED, pe întreaga durată contractuală. Și pentru ceilalți abonați, serviciul este gratuit, pentru o perioadă de șase luni.

 

SecurityPro 2.0™ îndeplinește cerințele de Securitate ale tuturor companiilor, permițând angajatorilor să personalizeze utilizarea smartphone-urilor în cadrul companiilor, în rețeaua Vodafone, certificată pentru Managementul de Continuitate a Afacerii. Companiile primesc Soluția de Securitate direct din rețeaua Vodafone, iar conexiunea de date este protejată, pentru a asigura securitatea tuturor terminalelor conectate. Angajații vor putea, de asemenea, sa navigheze pe Internet fără grija virușilor sau a pierderii datelor companiei.

 

Inteleg ca securitatea Vodafone Supernet are legatura cu MaxProtect (pentru persoane fizive) si SecurityPro 2.0 (pentru persoane juridice), nu?

 

Daca pentru MaxProtect nu trebuie instalata nicio aplicatie, cum este asigurata protectia? Trebuie activat cumva serviciul sau este activ deja, fara ca utilizatorul sa faca nimic?

Multumesc in avans!

Va invit sa vizitati categoria: Cheat Codes a forumului, precum si: Cerinte de Sistem.

Link to comment
Share on other sites

MaxProtect este un antivirus in retea care poate fi activat prin activarea optiunii Secure Net.

 

Citez de aici:

 

Cum funcţionează Secure Net?

Secure Net este un serviciu care protejează traficul tău de Internet la nivelul reţelei Vodafone.

Odată Net Secure activat, dacă încerci să descarci un fişier virusat, Vodafone va bloca descărcarea şi te va avertiza prin SMS. Dacă încerci să accesaţi un site periculos, accesul va fi blocat şi te vom direcţiona către o pagină de avertizare.

Nu uită: Secure Net nu funcţionează atunci când eşti conectat la o conexiunie non-Vodafone, cum ar fi WiFi sau altă reţea de telefonie mobilă.

 

Cum instalez Secure Net?

Secure Net funcţionează la nivelul reţelei şi nu este nevoie să instalezi un software sau aplicaţie, nici să modifici anumite setări ale dispozitivului utilizat. Pentru a avea acces la Secure Net este necesar doar să ai opţiunea activă.

 

Cum activez Secure Net?

Secure Net este disponibil doar clienţilor Vodafone. Pentru a activă serviciul sau verifică dacă îl ai active, accesează contul tău MyVodafone sau apelează *100#

 

Cum dezactivez serviciul Secure Net?

Poţi dezactiva serviciul Secure Net din contul MyVodafone în secţiunea “Serviciile mele” sau poţi apela *100#, secţiunea “Contul meu”

 

Vezi si: https://www.vodafone.ro/securenet

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By gaby
   Pana nu de mult tehnologia 5G era destul de ignorata in Romania, si asta din mai multe cauze: acoperire limitata, SIM si abonamente speciale, telefon care sa suporte 5G... costuri suplimentare. In prezent, acoperirea 5G a crescut (in orasele mari), au crescut si vitezele de acces, telefoanele si abonamentele s-au mai ieftinit iar adoptarea noii tehnologii a devenit mai accesibila, lucru ce ma face sa ma intreb: folositi retelele 5G sau planuiti sa le folositi in viitorul apropiat?
   Fie ca este vorba de Vodafone, Orange sau Digi fiecare are acoperire 5G in prezent (Telekom nu are abonamente 5G momentan).

  • By Vasilan Pavel
   Nu m-am gândit că Vodafone poate fraieri așa de multă lume cu ofertele lor de rahat. De Crăciun am căutat și eu o tabletă pentru fratele meu. L-am luat pe tata și am mers la Vodafone, oricum trebuia să plătim un abonament la ei. Îmi arată băiatu’ o ofertă pentru Vodafone Tab III. Un gigant de 10.1 inch, cu un mediocru dual-core 1.2GHz și 1GB RAM. Ar suna bine, cu toate că procesorul este mult prea mic pentru un display de 10.1 inch. Îl întreb cât mă costă și respectivu îmi zice așa:
   Vodafone: -”Păi plătești 100 lei / lună!”
   Eu: -”Pe cât timp?
   Vodafone: -”Pe doi ani!”
   Eu: -”Păi asta înseamnă că tableta asta costă 24 de milioane?”
   Vodafone: -”Da, și vă oferim Vodafone Cloud și Internet gratuit!”
   Eu: -”Cu 700 lei îmi cumpăr un Quad-Core!”
   Vodafone: -”De la firme anonime, desigur!”
   Eu: -”Am Google Nexus7, ți se pare anonim?”
   Vodafone: -”Dar noi îți oferim internet și Vodafone Cloud 15GB gratuit!”
   Nu îmi dau seama cine ar da 100 lei / luna timp de 2 ani pentru un jaf de tabletă. Poți cataloga VodafoneTab III cu restul de jafuri reciclabile de la E-boda, Allview sau Serioux. Și cine dracu’ ar plăti pentru Vodafone Cloud? Există n servicii mai bune decât Vodafone Cloud și sunt gratuite. Mă rog. Am ajuns acasă și m-am uitat pe Emag.ro. Am găsit un Vonino la 329 lei. O tabletă de 7inch cu un procesor Dual-Core 1.5GHz și un GPU decent. Pot spune cu certitudine că tableta sigur are un procesor dual-core 1.5GHz A9. Rezoluția la display este una decentă, iar procesorul duce fără probleme jocurile cum ar fi:
   - Asphalt 8
   - Real Racing 3
   - Grand Theft Auto: San Andreas

   Sursa: http://baplm.com/2014/01/tabletele-romanesti-vodafone-2.html
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.