Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua PcTroubleshooting, va rog frumos imi puteti spune si mie cum sa fac sa am editorul transparent ca pe forumul lui gadeas ? .. Am observat ca, gadeas nu a lasat editorul transparent ( cand a pus tema acestuia pe net ) ,si as dorii sa ma ajute si pe mine ( gadeas ) , v-as ramane recunoscator pe viata! . .am incercat sa schimb din ftp, fisieru din tema, dark_editor.css , cum a zis Courage intr-un topic anterior, dar nu a mers.. Ma ajutati va rog?!

As dorii sa fac ca si aici: 

aftcioz.png

Va doresc o zi buna si astept raspuns! gadeas , respectul meu pentru originalitate si sper sa ma poti ajuta si pe mine!

• Moderators
Posted

Nu stiu de unde ai downlodat skin-ul, dar editor-ul transparent este inclus in fisiere, daca citesti ReadMe este explicat despre editor si cum sa il aplici la tine pe forum. :)

Fisierele "originale" le gasiti uploadate de mine sub numele "gadeas" sau "mordek", oricare alt username, nu is eu si nu imi asum responsabilitatea pentru acele fisiere care nu is sub numele meu, deci umblati cu grija. Pe langa asta, mai gasiti aici pe forum niste link-uri cu download de pe zippyshare, mega si un mirror creat de gaby.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.