+lolek Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Eu folosesc un monitor cu TUB nu ma pasioneaza cele LCD sau macar nici nu ma intereseaza..! I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
Grim_Cris Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 me2...singurul lucru pentru care aş vrea un LCD ar fi că ocupă mai puţin spaţiu pe birou...şi din c??
alexs Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 TUB!!! parerea mea e ca se pastreaza mai bine si mai mult timp culorile pe cand la celelate (in special la Plasma) se cam strica in timp... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
Tavicu Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 Am votat pentru TUB ca asa am la pc mare... nu place lcd! Am observat o mare diferenta intr-e lcd pentru desktop si ecranele laptopurilor... Nu stiu la voi dar eu mai am 2 lcd-uri in casa de desktop dar cel de la laptop mi se vede impecabil... Daca ar fi sa aleg intre TUB si LCD as alege tub... chit ca ocupa mai mult spatiu...
+Smeagoll Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 TUB deoarece la jocuri mi se pare ca se vede mult mai bine si mai clar culorile ....Avantajul plasmei e ca nu ocupa mult spatiu si nu este daunator ochiului!!
gaby Posted November 23, 2007 Report Posted November 23, 2007 da, se spune ca monitoarele cu tub sunt mai bune pentru programatori si jucatori (mari). votul meu s-a dus catre tub deoarece si eu tot cu tub am Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Cezar-uhl Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 Am lcd dar ala cu tub e mult mai bun ! Click here please !
+Cjb Posted November 24, 2007 Report Posted November 24, 2007 tot cele cu tub raman cele mai bune...LCD-urile se decoloreaza in timp.....si dak le dai un bobarnac sunt jos.. eu am un Samsung (17 inci si e si TCO `03) cu tub si sunt foarte multumit de el...are niste culori super... " N-am, pleacă ! "
+lolek Posted June 10, 2008 Author Report Posted June 10, 2008 Reformulez , acum am LCD si tin sa spun ca imaginea este mult mai clara. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
+icebird Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 Cei care sunteti pe TUB,merita sa incercati si LCD,mie mi se par ca sunt mult mai bune LCD-urile din toate punctele de vedere. Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
Skill Posted June 21, 2008 Report Posted June 21, 2008 LCD de ce ? Luminozitatea mai buna , claritate , raspuns mai repede .Dar nu are rost sa facem o comparatie ca asta LCD-ul este mai bun decat monitoarele cu TUB din orice perspectiva. 2005-2007 PGL Romania Y LOVE Adobe PhotoShop2 Bitdefender scan online Skill
+Lus Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 Si eo tot cu tub am..si cred k e mai bun.
Agkelos Posted October 28, 2008 Report Posted October 28, 2008 Eu am TFT si daca ar fi sa il schimb l-as schimba tot cu un TFT. Monitoarele CRT sunt foarte bune pentru designeri pentru ca au culori mai bune. Daca luam ca termen de comparatie pretul, un CRT care sa scoata contrast 1:1000 e mult mai ieftin decat un TFT cu aceeasi performanta... dar sa fim seriosi, cati dintre noi au nevoie de asa ceva? Tot respectul pentru CRT-uri si calitatea care o scot, dar avand in vedere ca stau peste 12 ore pe zi cu nasu' in monitor, prefer TFT-ul. Cand eram pe CRT mi se intampla sa ies dimineata din casa si sa imi lacrimeze ochii pentru ca era rece afara. Tot de la CRT, dupa multe ore de utilizare, mi se intampla sa ma ia cu dureri de cap sau sa ma usture ochii insuportabil. Are culori frumose CRT-ul dar nu e de mine. Prefer TFT. Sunt mai mult decat decente si daca banii nu sunt o problema va puteti lua unul care scoate intr-adevar calitate. LAMP :: IP & DNS Troubleshooter :: Forum IT :: PCRE
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now