Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, problema sta in felul urmator: dupa cum zice in titlu placa video are temperaturi foarte ridicate (90 grade in idle) iar cand intru intr-un joc urca foarte mult si foarte repede (130-140 si urca pana la 190 si se inchide).

• Am pus pasta termoconductoare la placa dar degeaba
  • Coolerul functioneaza
  • Laptopul este curatat de praf personal
  • Placa video Nvidia GeForce 8600m gt

Edit: Nu cred ca problema vine de la cooler sau radiator deoarece cu procesorul nu am probleme....

Posted

Cred ca daca aveai tu intr - adevar temp . astea , simtea si un miros de '' ars '' .

Asa si eu aveam 80 *C la CPU in program si de - unde atat ... e senzorul zapacit .

Posted

Ia incearca urmatoarea chestie : - Clean Start - up = http://support.microsoft.com/kb/331796 .

Vezi scade macar cu cateva grade ?

The page you were looking for is currently not available. The address may not be correct, or there may be a temporary problem with this site. Please try one of the following options:

Edit:Temperatura de pe placa testata cu 2 programe in acelasi timp

http://i58.tinypic.com/swg2g0.jpg

Posted

Eu sincer nush cum iti ajunge la 190 de grade.. >.< waw. Desi nu te cred, nu incerca sa-mi arati.. ai sanse mari sa o arzi daca o incingi prea tare.

Ce ai facut acum 2-4 saptamani(poate a inceput mai devreme, da abia acum 2 saptamani ai simtit), de cand a inceput buba? Ai scapat laptopul, atunci ai schimbat pasta (poate nu ai pus pasta bine), ai varsat ceva pe el.. Orice. 

Ventilatorul merge? Ai adaugat ceva componente, l-ai deschis? Poate blochezi ventilatia cu ceva inauntru...

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Este ciudat .

Ai ultimul driver disponibil instalat ?

Da..din iulie 2014

Eu sincer nush cum iti ajunge la 190 de grade.. >.< waw. Desi nu te cred, nu incerca sa-mi arati.. ai sanse mari sa o arzi daca o incingi prea tare.

Ce ai facut acum 2-4 saptamani(poate a inceput mai devreme, da abia acum 2 saptamani ai simtit), de cand a inceput buba? Ai scapat laptopul, atunci ai schimbat pasta (poate nu ai pus pasta bine), ai varsat ceva pe el.. Orice. 

Ventilatorul merge? Ai adaugat ceva componente, l-ai deschis? Poate blochezi ventilatia cu ceva inauntru...

Intai am avut probleme cu pc-ul,cand intra intr un joc luam blackscreen si se inchidea,dupa care am incercat sa reinstalez windowsul si pateam la fel.

Dupa ce l-am deschis am observat ca placa video se incinge tare,si acum laptopul se inchide singur cand se afiseaza o temperatura mare si se pierde si tensiunea de pe fir( adica trebuie scos din priza si bagat din nou ca sa il pot deschide iarasi).

Posted

Bun. Asta nu e o problema de software, si daca zici ca ai pus si pasta termoconductoare bine, ar fi bine sa il duci la un service. Problema pare destul de serioasa incat s-ar putea sa iti strici calculatorul daca il mai folosesti la temperaturile alea. Chiar daca il ti doar in idle, s-ar putea sa crape oricand. D-ul la service... la un service bun, nu unul cat mai ieftin.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Tot nu am vazut daca a spus, dar cooler-ul se mai invarte?

Si asa ca si ultima intrebare inainte sa mergi la service.

Cum ai pus pasta termoconductoare? Si din care ( marca, model )?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Se invarte.

Apropo daca tot am ajuns la partea asta cu service am o intrebare.Garantia mi a expirat si vreau sa il duc la alt service decat cel de unde am cumparat.Se intampla ca cei de la service sa faca magarii? Adica sa fure o componenta/un fir sau sa schimbe ceva la el ? Sa ma uit atent ce am prin el inainte sa il duc?

Posted

Se poate intampla, iti dai seama. Totusi, depinde si de persoanele care lucreaza acolo. Nu ar strica sa te uiti prin el inainte, desi nu stiu cat de tare te-ar ajuta asta (tu vei zice ca au schimbat ceva, ei vor zice ca asa era, si nu se ajunge nicaieri).

Ar fi bine sa il duci la un service autorizat.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Sau.. Metoda mai clasica semnezi pe componente cu semnatura ta sau ceva, stiu ca pare aiurea, dar daca nu ai increde e unica solutie prin care eu am reusit sa nu-mi schimbe ceva cand l-am dus la reparat :)

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Sau.. Metoda mai clasica semnezi pe componente cu semnatura ta sau ceva, stiu ca pare aiurea, dar daca nu ai increde e unica solutie prin care eu am reusit sa nu-mi schimbe ceva cand l-am dus la reparat :)

Asta as face si eu + poze la componente. As spune totusi sa te duci la service sau la un prieten sa testezi o placa video compatibila sa vezi daca se intampla la fel.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.