Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Avand in vedere ca nu ma mai pasioneaza gaming-ul (cs-ul in mare parte) asa mult si mai joc destul de rar alte jocuri, pe langa timpul care mi-l ocupa munca, as vrea sa deschid o comunitate.

Nu din ideea de a ma reapuca de gaming, din motivul ca administrarea unei comunitati este ceva ce m-a pasionat de ceva vreme. Lasand deoparte povestile, vreau sa deschid o comunitatea care sa nu fie neaparat destinata gaming-ului daca intelegeti ce vreau sa spun..

Si nu stiu ce nume pentru domeniu sa aleg .Asa ca va rog daca binevoiti sa-mi recomandati ceva nume pentru domeniu sa nu contina cs si gaming vreau sa fac o comunitate mai complexa sa nu se bazeze pe cs sa cuprinda mai multe (nu stiu inca ce).

Sper sa nu se considere reclama dar de exemplu (indungi) nu este un nume de comunitate care reflecta cs-ul. Asa ceva as vrea .

Multumesc

Posted

Hmmmmm.... Parerea mea este ca numele comunitatii tale trebuie sa vina de la tine nu de la altii daca intelegi ce vreau sa zic....

Trebuie sa fie ceva care sa te reprezinte pe tine  si sa ai un strop de pasiune cand intri pe comunitatea ta sa iti placa de ce e pe acel site ..... [sa termin cu melancolismul] 

www.inlinii.ro | Fac abuz la prostie la modelu asta :)) 

www.ITGaming.ro | Daca te pasioneaza IT-ul sau Gaming-ul 

www.WebCreate.ro | Daca te pasioneaza Web-hosturile su Design-ul 

Aste-as cateva modele , cred eu ca bune exceptand prima binrinteles .

Dar le combini asa cum am facut eu si vei obtine ceea ce doresti tu .

Like daca ti-am fost de folos

Posted

Omul spune ca ar vrea ca domeniul sa nu contina cs si gaming, si vad recomandari precum: csnet.ro

Interesant :troll:.

Ce spui de: ediscutii.ro?

Multumesc tuturor pentru pareri. am ales insa ideea lui gaby, o sa ma ocup cat de curand de forum imediat ce se propaga ns-urile .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.