Jump to content

Recommended Posts

Posted

In viziunea lui Marques Brownlee sau MKBHD, cel ce a realizat filmuletul de mai jos, telefonul inteligent perfect pentru 2014, care ar face fata cu brio cel putin 3 ani, ar trebui sa arate cam asa:

Pentru a fi putin mai usor de urmarit, am extras specificatiile din video:

• elemente de design din HTC One M8, Galaxy Note 4, Nokia Lumia si LG G3
  • CPU Snapdragon 805
  • Adreno 420 GPU
  • 3 GB de RAM
  • baterie de 3500 mAh
  • camera de la Samsung Galaxy Note 4
  • sistem de operare Android 5.0 Lollipop
  • 128 GB spatiu intern de stocare

In viziunea voastra cum ar arata? Ati schimba ceva?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Se refera la 128Gb de spatiu, nu RAM :))

4GB RAM deja va cere 64 biti si baterie de 4000 mAh nu stiu unde vrei s-o bagi, Nexusu 6 are o baterie de 3220 mAh si telefonul e enorm de mare cu niste marimi de: 82,98 x 159,26 x 10,06 mm

Daca vrei 4000 mAh va trebui sa fie cam vreun telefon de 6.2" si 12-13mm de grosime, pe scurt, o tableta :))

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Se refera la 128Gb de spatiu, nu RAM :))

4GB RAM deja va cere 64 biti si baterie de 4000 mAh nu stiu unde vrei so bagi, Nexusu 6 are o baterie de 3220 mAh si telefonu e enorm de mare cu niste marimi de: 82,98 x 159,26 x 10,06 mm

Daca vrei 4000 mAh va trebui sa fie cam vrun telefon de 6.2" si 12-13mm de grosime, pe scurt, o tableta :))

Stiu."128 GB spatiu intern de stocare"+Daca nu se obs. este un punct.

",poate.3GB Ram e suficient zic" Se vede clar ca am trecut la alta idee.Trebuia sa pronunt 128GB stocare.

Posted

Din cum ai formulat si eu am inteles la fel ca gadeas :)) 

Suna bine ce propune ala acolo, eu as adauga un dock. Vin acasa, pun telefonu in dock, dockul e conectat la tastatura/mouse/monitor/alimentare/internet prin cablu. Nu mai am stres ca sami pun io stiu ce fisier pe telefon ca sa il pun la scoala pe calculator, sau la lucru, sau etc.

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

• 2 months later...
Posted

@Republic: eu tot nu am inteles de ce "e imposibil de realizat 128 GB pe un telefon in 2014". iPhone 6 are deja o versiune cu aceasta capacitate. Carduri microSD de 128 de GB sunt si ele disponibile.

Am vazut si eu :))  La ora acea nu am vazut vreun telefon cu 128 GB memorie interna. Si SD , putine telefone suporta 128 de GB pe SD gen Samsung Note 4 , Samsung Galaxy S5 , si altele , nu stau sa le verific pe toate.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.