Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare

Placa de baza a inceput sa imi faca figuri asa ca vrea sa o schimb, socket-ul procesorului este destul de vechi si nu am gasit placi de baza ok pentru el asa ca vreau sa cumpar si un procesor care sa fie si mai performant decat actualul.

Configuratia actuala :

CPU: Intel Core2 Quad Q8300 2.50GHz
Cooler CPU: ZEROtherm ZEN FZ120
Placa de baza: Asus P5Q3
Memorie ram: 2x Kingston 2Gb Ddr3 1600Mhz Cl9
HDD: Western Digital Caviar Green 500Gb Sata-II 7200Rpm 32Mb
GPU: Asus nVidia GeForce GTX760, 2GDDR5, 256bit
Sursa: Seasonic 500W

Am comandat procesor Intel Core i5 3,2Ghz, acuma ramane placa de baza si nu ma pot decide, vreau sa fie buna de gaming si sa aiba 4 sloturi de ram.

Posted

Lasa - ma sa te ajut .

​Am o cunostinta care stie destul de multe despre produsele lor ... a folosit placa de baza ASUS ... si placa video ASUS [ ambele simultan ] .

​L - a tinut ceva ca nu a schimbat configuratia chiar asa mereu ... [ ma gandesc , undeva peste 5 ani ] ...

​Eu am folosit mai mult Gigabyte [ la placi video ] dar numai pentru ca mi - a picat mie fisa pe brand - ul asta ...

​Am avut si GPU ATI , asa ca exemplu ...

​Mare diferenta n - ai ce sa observi ...

​Nu te lua dupa numele firmei ...

​Acum , daca e sa ma intrebi pe mine , as merge pe ASUS ca doar na ... am auzit de o experienta de genul [ fara probleme ] ...

Posted

@Taskmaster bugetul din pacate ii max. 500.

@Courage Nu prea as merge pe AsRock, as vrea ceva Asus cu 4 sloturi de rami si 6 mufe jack sa nu folosesc splittere audio pentru sistem 5.1, placa vreau sa reziste in timp, sa nu se arda sau sa faca faze.Ce recomanzi?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.