Jump to content

Kane And Lynch : Dead Men


Recommended Posts

kl_header.jpg

In primul rand trebuie sa explic la ce m-am gandit, cand am auzit de acest titlu. Nu stiu daca va sunt cunoscute jocuri precum Jak & Daxter sau Ratchet & Clank. Amandoua sunt facute pentru un public nu foarte doritor de violenta, ca sa spun asta intr-un mod dilpomatic.

Eu am crezut ca acest Kane & Lynch va fi un fel de aventura in care trebuie sa aduni fructe ca sa le arunci in inamici. Se pare ca m-am inselat. Dupa cum voi scrie in continuare va veti da seama ca am avut o parere gresita. Cei de la IO Interactive mai detin o franciza de care poate ati auzit. Ea se numeste Hitman. Dandu-va aceasta informatie sper ca v-am trezit interesul.

Cei doi protagonisti sunt oameni foarte diferiti, avand in comun faptul ca sunt condamnati la moarte. Producatorii au facut publice anumite detalii despre trecutul lor. Eu voi scrie despre ei in ordinea in care apar si in titlu. Mi se pare oarecum logic sa scriu de Kane inainte de Lynch pentru ca el este mai ??€?

AssassinsCreedSig2.png
Link to comment
Share on other sites

da, la multe jocuri care prima oara au fost destinate consolelor apar cateodata butoanele de la console...deci nu e o noutate prea mare in materie de greseli in lumea gaming-ului.

jocul la grafica din pozele postate mi se pare destul de interesant :) in rest daca o sa il joc o sa mai revin si eu cu niste amanunte...

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

portarea nu a fost completa la capitoul multiplayer.daca iei jocul original scrie LIVE acolo intr-un colt.oricum puteau sa mai astepte si cei de la IO Interactive :).cei de la Ubisoft Shanghai au dat-o si iei in bara da' macar au scos niste patch-uri cu toate ca nu au rezolvat cn stie ce si nu apareau butoanele de la xbox. :))

AssassinsCreedSig2.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.