Jump to content

Sistem Pentru Shop Cu Credite / Puncte

Recommended Posts

Posted

Am vazut ca mai era un topic facut de un utilizator cu aceeasi dorinta ca si mine, dar nimeni nu a raspuns. Cum se face un shop, ei doneaza eu le bag un anumit numar de puncte/credite iar ei cu acele credite pot cumpara ceva ?

Celalalt topic :

• Moderators
Posted

Ce-a ce vrei este ceva custom in mare parte.

Poti cauta un script aici: http://codecanyon.net/category/php-scripts/shopping-carts

Dar cel mai sigur este sa nu aiba optiuni de plata prin sms sau cum vrei tu. Lucru de genu daca vrei sa fie exact, va trebui sa fie custom, pentru aia, ai doua optiuni:

• Inveti HTML, CSS si PHP.
  • Cauti un developer web.

Prima optiune este gratis, adoua si ea daca se ofera cineva, fiind vorba de un shop custom, slabe sanse.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Ce-a ce vrei este ceva custom in mare parte.

Poti cauta un script aici: http://codecanyon.net/category/php-scripts/shopping-carts

Dar ce-l mai sigur este sa nu aiba optiuni de plata prin sms sau cum vrei tu. Lucru de genu daca vrei sa fie exact, va trebui sa fie custom, pentru aia, ai doua optiuni:

• Inveti HTML, CSS si PHP.
  • Cauti un developer web.

Prima optiune este gratis, adoua si ea daca se ofera cineva, fiind vorba de un shop custom, slabe sanse.

Am uitat sa precizez, eu vreau ca si in link-ul de mai jos. Nu vreau shoping cart, vreau sa am o baza de date phpmyadmin si de acolo sa ii modific creditele. Au acolo un video cum modifica creditele, si cum arata baza de date.

http://icp.infectati.ro

• Moderators
Posted

Sa faci o baza de date cu campurile alea nu ar fi nici-o problema. Problema apare cand vrei sa faci sa aiba posibilitatea de a putea cumpara produse, problema nu e, dar nu mai este ceva basic.

Daca bagi credit la un user si dupa vrei sa cumpere ceva, deja iti trebuie si un sistem de login.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Daca bagi credit la un user si dupa vrei sa cumpere ceva, deja iti trebuie si un sistem de login.

Cu sistemul de login/register ma descurc. Pe mine ma intereseaza ca cumparatul. 

PS. Totul este facut in phpmyadmin ?

• Moderators
Posted

Totu nu, iti trebuie si shopping cartu, in care lucrezi cu PHP, HTML si SQL pentru baza de date. Trebuie sa te gandesti cum lucreaza un shop adevarat, cand cumperi ceva, instant se reduce stocku, creditu la user.

Trebuie sa iti faci un model de entitati - Info

Odata stiut planu cum trebuie sa fie, va trebui sa creezi baza de date si atunci poti sa te apuci de PHP pentru a face toate operatiunile de calcul si pentru a realiza updateurile la baza de date.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.