lex Posted November 30, 2007 Report Posted November 30, 2007 sal ...am o problema cu o chestie in vista. .nush de la ce este ..de la placa ..ca cu toate imi face la fel ...tocmai mi-am reschimbat sistemul si mi-am laut un ASUS M2N32-SLI-DELUXE un amd m2 6000+ un hdd 320 sata 2 16 MB si un HD2600 XT de la ati 256/28 nu imi explic err din imagine ...sau atentionare ce o fi ..poate a-ti mai vazut voi undeva ...o idee va rog .... aceasi configuratie o mai are un prieten de al meu ..doar ca are un x1950 256/256 si lui nu-i face probleme am incercat si ati x1950 si 8500 GT si cam tot asa ...faza este ca nu imi explic de la ce. ... am testat alte drivere si nimik ... http://img259.imageshack.us/img259/7561/displayof4.jpg poate ma ajuta si pe mine careva. .
gaby Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 m-am informat putin si cineva mi-a spus sa incerci sa pui din bios viteza PCI Express pe 8x, sau sa incerci alte drivere dar daca zici ca ai incercat deja... incearca doar faza cu PCI Express. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 tre sa fie de la drivere.mai asteapta daca e.sti...vista nu e compatibil cu toate driverele programe.majoritatea merg altele nu.mai incearca astai tot.sau incearca sa pui iar driveru dupa ce il stergi complet.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now