Jump to content

Recommended Posts

Posted

Raziel , ajuta - ma si pe mine sa - nteleg ca baiatu ' asta ma deruteaza enorm ...

Pe - acum 2 - 3 ani cand urmaream si eu o emisiune locala dedicata gaming - ului [ partial ] era '' god - like '' daca venea cineva cu 60 FPS .

Si deci , la 70 n - ar trebui sa fie in '' al noualea cer '' ?

Posted

pai nu prea vezi... un film are 24 fps si arata bine.. un monitor deasta LCD are maxim 60fps.. mai mult nici macar nu afiseaza.

Acuma depinde de fiecare cum vede (unii au ochii mai sensibili + experienta si vad diferente, dar majoritatea oamenilor nu prea..)

Dezactiveaza eventual VSync din driver (si eventual din joc daca are), sar putea sa mai scoti ceva din el. Dar sar putea sa apara tearing..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Daca toata lumea a citit si priceput articolul de mai sus cel putin, atunci sa nu mai vorbim despre cand se observa si cand nu.

Se observa cand se intampla si nu se observa cand nu se intampla.

• Moderators
Posted

Nu ma bag la treaba cu FPS si V-Sync. Dar ai incercat OBS ( Open Broadcast Software )? Este un program free cu care ai optiunea de streaming sau sa inregistrezi ecran-ul tau.

Site-ul oficial este: https://obsproject.com/

Un tutorial despre setari pentru a filma si cu explicatii despre cum sa faci configuratia pentru a merge mai ok:

Eu personal am folosit ambele, OBS are calitatea mai mica dar performanta mult mai buna. Calitatea aia ce pierzi o vei observa daca stai atent rau de tot la video ( asta depinde si de setarile la OBS ).

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.