ElemenT Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 As dori si yo un slot , bine intzeles daca se poate.Joc pe server de mai bine de 6 luni. Primul meu nick pe server este RaPPy dar acum joc cu ElemenT. Cer acest slot pt ca o data pe saptamana trebuie ca un admin sa imi dea ban fara poze. Multzumesc ElemenT
gaby Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 Topic Mutat ! nu ai postat in categoria corespunzatoare. adminele/slot-urile nu se cer pe forum. o sa vedem daca iti dam sau nu. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
ElemenT Posted December 1, 2007 Author Report Posted December 1, 2007 Topic Mutat ! nu ai postat in categoria corespunzatoare. adminele/slot-urile nu se cer pe forum. o sa vedem daca iti dam sau nu. ← Am vorbit cu Tavi pe server si mi-a zis ca sa depun cerere pe forum . Imi cer scuze daca am gresit cu ceva
gaby Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 nu ai gresit cu nimic, probabil iti vom da un slot. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Tavicu Posted December 1, 2007 Report Posted December 1, 2007 nu ai gresit cu nimic, probabil iti vom da un slot. ← Sloturi s e cer... nu se cer admine Mi-e lene sa ii dau eu...
ElemenT Posted December 2, 2007 Author Report Posted December 2, 2007 ow... ok, ok ... cand ai chef tu , poti sa imi dai Lenesule
ElemenT Posted December 5, 2007 Author Report Posted December 5, 2007 Ai ip routabil? ← Nop IP normal
gaby Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 IP Routabil = IP propriu (al tau si numai al tau nu se schimba) IP Dinamic = IP comun (la fiecare restart al calculatorului sau al retelei se schimba) Deci ce fel de IP ai pana la urma ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Tavicu Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 Defapt e ip static si ip routabil... Routabil se schimba dupa cum spune si numele... Ti-am facut slot pe ip
Am!raL Posted December 5, 2007 Report Posted December 5, 2007 are dreptate tavicu .. http://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115 O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!! Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru !
gaby Posted December 6, 2007 Report Posted December 6, 2007 eu stiam ca IP routabil este IP fix, care nu se schimba, uite si explicatia de mai jos: IP (Internet Protocol) asigură un serviciu de transmitere fără conexiune a datelor. Acesta identifică fiecare interfaţă logică a echipamentelor conectate printr-un număr numit adresă IP. ?n IPv4, standardul curent pentru comunicarea ??®n Internet, adresa IP este reprezentată pe 32 de biţi (de ex. 192.168.10.240). Un ip rutabil este vizibil pe net. Adică o să ai un ip fix care o să te defineasca. IP-ul rutabil este acel ip cu care te conectezi tot timpu la net (nu se schimbă după fiecare refresh). La ce te ajută... Păi ??®in principal poţi să ţii un server (de jocuri , web....). Un avantaj pe scurt al ip rutabil ar fi că poţi să fii user de tip activ ??®n DC++ (şi toate avantajele aferente de acolo). (Transferul prin DC++ de programe, muzică, jocuri şi filme piratate este ILEGAL!!! ). Dacă nu e rutabil ??®nseamnă că o să ai un ip ??®n reţea şi pe net o să fii vizibil cu un ip de gateway (gateway prin care ai aces la internet) cel mai probabil, acestea sunt ??®nt?? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Am!raL Posted December 7, 2007 Report Posted December 7, 2007 niste fraieri noi suntem aia desteptii http://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115 O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!! Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now