Jump to content

Recommended Posts

Posted

As dori si yo un slot , bine intzeles daca se poate.Joc pe server de mai bine de 6 luni. Primul meu nick pe server este RaPPy dar acum joc cu ElemenT. Cer acest slot pt ca o data pe saptamana trebuie ca un admin sa imi dea ban fara poze.

Multzumesc ElemenT :)

Posted

Topic Mutat !

nu ai postat in categoria corespunzatoare.

adminele/slot-urile nu se cer pe forum. o sa vedem daca iti dam sau nu.

Am vorbit cu Tavi pe server si mi-a zis ca sa depun cerere pe forum . Imi cer scuze daca am gresit cu ceva :(

Posted

eu stiam ca IP routabil este IP fix, care nu se schimba, uite si explicatia de mai jos:

IP (Internet Protocol) asigură un serviciu de transmitere fără conexiune a datelor. Acesta identifică fiecare interfaţă logică a echipamentelor conectate printr-un număr numit adresă IP. ????n IPv4, standardul curent pentru comunicarea ??®n Internet, adresa IP este reprezentată pe 32 de biţi (de ex. 192.168.10.240).

Un ip rutabil este vizibil pe net. Adică o să ai un ip fix care o să te defineasca. IP-ul rutabil este acel ip cu care te conectezi tot timpu la net (nu se schimbă după fiecare refresh).

La ce te ajută... Păi ??®in principal poţi să ţii un server (de jocuri , web....). Un avantaj pe scurt al ip rutabil ar fi că poţi să fii user de tip activ ??®n DC++ (şi toate avantajele aferente de acolo). (Transferul prin DC++ de programe, muzică, jocuri şi filme piratate este ILEGAL!!! ).

Dacă nu e rutabil ??®nseamnă că o să ai un ip ??®n reţea şi pe net o să fii vizibil cu un ip de gateway (gateway prin care ai aces la internet) cel mai probabil, acestea sunt ??®nt??

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.