ElemenT Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 As dori si yo un slot , bine intzeles daca se poate.Joc pe server de mai bine de 6 luni. Primul meu nick pe server este RaPPy dar acum joc cu ElemenT. Cer acest slot pt ca o data pe saptamana trebuie ca un admin sa imi dea ban fara poze. Multzumesc ElemenT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 Topic Mutat ! nu ai postat in categoria corespunzatoare. adminele/slot-urile nu se cer pe forum. o sa vedem daca iti dam sau nu. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted December 1, 2007 Author Report Share Posted December 1, 2007 Topic Mutat ! nu ai postat in categoria corespunzatoare. adminele/slot-urile nu se cer pe forum. o sa vedem daca iti dam sau nu. ← Am vorbit cu Tavi pe server si mi-a zis ca sa depun cerere pe forum . Imi cer scuze daca am gresit cu ceva Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 nu ai gresit cu nimic, probabil iti vom da un slot. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted December 1, 2007 Report Share Posted December 1, 2007 nu ai gresit cu nimic, probabil iti vom da un slot. ← Sloturi s e cer... nu se cer admine Mi-e lene sa ii dau eu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted December 2, 2007 Author Report Share Posted December 2, 2007 ow... ok, ok ... cand ai chef tu , poti sa imi dai Lenesule Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted December 2, 2007 Report Share Posted December 2, 2007 Ai ip routabil? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted December 5, 2007 Author Report Share Posted December 5, 2007 Ai ip routabil? ← Nop IP normal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 IP Routabil = IP propriu (al tau si numai al tau nu se schimba) IP Dinamic = IP comun (la fiecare restart al calculatorului sau al retelei se schimba) Deci ce fel de IP ai pana la urma ? Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavicu Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 Defapt e ip static si ip routabil... Routabil se schimba dupa cum spune si numele... Ti-am facut slot pe ip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am!raL Posted December 5, 2007 Report Share Posted December 5, 2007 are dreptate tavicu .. Quote http://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115 O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!! Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElemenT Posted December 6, 2007 Author Report Share Posted December 6, 2007 ms mult Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted December 6, 2007 Report Share Posted December 6, 2007 eu stiam ca IP routabil este IP fix, care nu se schimba, uite si explicatia de mai jos: IP (Internet Protocol) asigură un serviciu de transmitere fără conexiune a datelor. Acesta identifică fiecare interfaţă logică a echipamentelor conectate printr-un număr numit adresă IP. ?n IPv4, standardul curent pentru comunicarea ??®n Internet, adresa IP este reprezentată pe 32 de biţi (de ex. 192.168.10.240). Un ip rutabil este vizibil pe net. Adică o să ai un ip fix care o să te defineasca. IP-ul rutabil este acel ip cu care te conectezi tot timpu la net (nu se schimbă după fiecare refresh). La ce te ajută... Păi ??®in principal poţi să ţii un server (de jocuri , web....). Un avantaj pe scurt al ip rutabil ar fi că poţi să fii user de tip activ ??®n DC++ (şi toate avantajele aferente de acolo). (Transferul prin DC++ de programe, muzică, jocuri şi filme piratate este ILEGAL!!! ). Dacă nu e rutabil ??®nseamnă că o să ai un ip ??®n reţea şi pe net o să fii vizibil cu un ip de gateway (gateway prin care ai aces la internet) cel mai probabil, acestea sunt ??®nt?? Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Am!raL Posted December 7, 2007 Report Share Posted December 7, 2007 niste fraieri noi suntem aia desteptii Quote http://world2.monstersgame.ro/?ac=vid&vid=164000115 O tigara scurteaza viata cu 2 minute. O sticla de bere scurteaza viata cu 4 minute. Dar o zi de munca scurteaza viata cu 8 ore !!! Am Electrozi 3.25 mm Super Tit de vanzare ! pentru mai multe detalii da-ti PM cu id-ul vostru ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts