Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , pe forumul meu am instalata platforma ipb 3.4.6 nulled , as vrea sa stiu daca este o metoda pentru a schimba ipb-ul , sa nu mai fie nulled.

a lot of bla bla bla...

Posted

Nu ai ce sa faci .. Daca vrei sa dispara acel mesaj din ACP cu " license key missing " folosesti functia search de pe forum sunt multe tutoriale .. Sau cel mai sigur cumperi o licenta

~ TRAG ROMANIA ~

--> Recrutam STAFF / SERVERE / CLANURI <---

www.trag.ro/forum

Parteneri Officiali

Gazduire Jocuri : www.sase6.ro

Boost CS1.6 : www.csboost.net

Download CS1.6 : www.xdrpciv.ro

• Moderators
Posted

Primadata faci backup la forumu actual. Dupa poti trece pe un forum cu licenta retail fara probleme si sa folosesti baza de date actuala.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Deci , fac backup la tot forumul si la baza de date , apoi , reinstalez ipb-u din ftp , si cand am inlocuit ipbu asta cu retail , unde pun backp-urile de la tot forumu si de la baza de date ?

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Sunt foarte putine situri care au licenta pentru IP.Board

In plus este si scumpa.

Vrei sa zici ca is putine in Romania care au licenta, dar is si in Romania. Scumpa nu este, mai ales daca esti un forum mare si iti vine un control, platesti amenda incat iti cumperi cateva licente, si data viitoare te asigur eu ca vei avea licentele daca mai vrei forum :)

Pe langa asta, daca vrei ceva Adsense, instant licenta sau nici-o sansa. Cat castigi cu Adsense, poate iti iei o licenta zilnic sau chiar mai multe, totu depinde de trafic.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.