Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am o mica mare problema: cand vreau sa pun un avatar .gif, (pentru ca e mai mare in kb), imi spune: "The file selected is too large. Max.....)

Ce trebuie sa fac?

Nu vreau sa-l vad pe gadeas spunand ca mai sunt mii si mii de topicuri cu aceeasi problema, am folosit functia "search", am gasit, stiu unde trebuie sa umblu, dar la acele casute, ce valori trebuie sa pun, pentru ca si cu 99999999999 tot asa imi spune: The file selected is too large. Max99999999999.

Astept raspunsuri.

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Incearca cu -1. Poti pune cate 9-uri vrei tu, dar aia nu inseamna ca iti si citeste valoarea. Daca nici cu -1 nu merge, pune si tu un numar mai real: 51200 is 50Mb pentru avatar, daca ocupa mai mult un gif, inseamna ca optimizarea va fi rea rau de tot.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Incearca cu -1. Poti pune cate 9-uri vrei tu, dar aia nu inseamna ca iti si citeste valoarea. Daca nici cu -1 nu merge, pune si tu un numar mai real: 51200 is 50Mb pentru avatar, daca ocupa mai mult un gif, inseamna ca optimizarea va fi rea rau de tot.

Am pus cu -1 si cu  51200 si imi da : The file selected is too large. Max 51200kB 

Imi puteti da valorile exact care trebuies puse aici ?

gGeRFCv.png

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

Cat ocupa gif-ul acela? Daca ocupa peste 2Mb e posibil sa fie limita PHP upload care nu te lasa sa urci mai mult de atat.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

ai dat allow sa pui avatare gif?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.