Jump to content

Cum Codez O Creatie Din Photoshop (.psd)?

Recommended Posts

Posted

Salut, nelamurirea mea este urmatoarea: Ce trebuie sa folosesti pentru a face o creatie facuta in photoshop 'functionala'? Mai precis, daca de ex. fac un menu-bar, register panel s.a.m.d, cum il pot 'transforma' in asa fel incat sa il pot folosi pe un forum? Am auzit ca, cu ajutorul: CSS sau HTML sau PHP. Fiecare cu varianta sa, insa niciodata nu am ajuns sa aflu raspunsul concret .

Multumesc .

P.S: Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie.

• Moderators
Posted

Recent in ultimul update pentru Brackets 1.0 au adaugat o extensie numita "Extract", in momentu actual se afla in probe aceasta extensie. Asta iti va arata live fisierul .psd si iti va oferii ajutor pentru a scrie fisierul CSS, iti da marimea fontului, familia, culoarea, margin, etc.

Poza exemplu:

Extract-for-Brackets-Preview.png

Mai multe informatii despre Extract ( engleza ): Link

Sa nu intelegi gresit, asta NU iti va oferii tot codul gata facut, dar te va ajuta sa transformi fisierul mai rapid. Trebuie sa ai cunostinte HTML si CSS minim, daca vrei efecte sau alte lucruri, probabil JS. Daca trebuie sa lucrezi cu un login sau register, poti alege intre ceva simplu precum PHP, sau daca vrei ceva mai greu dar mai optimizat J2EE (Java) si sa nu uitam ca pentru ambele iti va trebui cunostinte sa lucrezi cu o baza de date.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.