Jump to content

Spectaculosul Brad Din Piata Unirii

gaby

Recommended Posts

Probabil ca stiti deja de bradul din Piata Unirii care a fost aprins ieri (sambata 1 decembrie).Eu nu am putut sa ajung la marea decernare, probabil ca multi dintre voi nu au fost, asa ca m-am gandit sa pun niste poze, pentru a vedea mai ales multimea care a venit sa vada bradul, dar si spectaculosul brad.

multimeaxq9.th.jpg

bradim4.th.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Bradul e frumos, desi nu este cel mai inalt din Europa. Desi a fost anuntat de catre Primaria Capitalei si Banca Milenium ca fiind cel mai inalt, avand o inaltime de 76 m are defapt 70 m si este al doilea din europa, cel mai inalt fiind in Porto.

Organizarea a fost sub orice critica, eu fiind blocat in masina am vazut focul de artificii asteptand la semaforul de la Sf Vineri.

Mi-a luat cam o ora sa ajung pe chei si inca o ora sa ma intorc la masina.

Singurul lucru pentru care a meritat toata acea imbulzeala a fost focul de artificii si un pustan cu un afis mare pe care scrie "Elodia Traieste!!!" :)).

In rest a fost haos, lumea s-a calcat in picioare, s-au urcat pe tonetele de ziare, pe masinile oamenilor parcate in fata blocului, era lume si in pasaj :O.

Un circ care merita vazut una peste alta :)

I'll take advantage while

You hang me out to dry

But I can't see you every night

Ca sa aveti o imagina mai buna asupra a ceea ce s-a intamplat aruncati o privire pe urmatoarele filmulete :

Imbulzeala metrou Unirii

Nu o sa insir aici toate filmuletele de la eveniment dar daca vreti a bigger picture da-ti un search pe youtube dupa "bucuresti brad"

I'll take advantage while

You hang me out to dry

But I can't see you every night