Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare. Sunt nou pe aici,daca postez gresit,rog un moderator sa mute in alta categorie. MULTUMESC!

Cum spuneam si in titlu am un HP NC6400. Un laptop vechiut dar cu care imi fac treaba. 

Intel Core duo de 2.00 Ghz

4 gb ram

80 gb hdd.

De ceva timp merge greu. De exemplu:intru in browser (google chrome) si sacadeaza. Daca deschid mai multe tab-uri (printre care si Youtube unde ruleaza o melodie) cand stau in alt tab merge greu iar melodie se tot blocheaza.

Daca stie cineva de unde provine aceasta problema,astept o mana de ajutor! :(

Posted

Incearca sa schimbi sistemul de operare sau sa il duci la un service sa-ti curete pasta termoconductoare ! 

Daca racirea procesorului nu se face regulat poate sa-ti provoace acea defectiune

Sistemul de operare este cel care cauzeaza de multe ori aceste minorizati in caz ca nici una dintre aceste lucruri nu iti este de folos roaga-i pe cei de la service sa se uite un pic si la plata ta video!

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Ai incercat si pe alte browsere? Sacadeaza doar in browser? Doar pe YouTube? Ar putea fi de la flash.

Scanare antivirus? Cum arata CPU/Memory Usage din Task Manager?

Am incercat si IExplorer si Mozilla si tot la fel.

Acum am doua tab-uri deschise,si am la cpu 25% iar la memmory am 1.44 gb din 4

Posted

Am incercat si IExplorer si Mozilla si tot la fel.

Acum am doua tab-uri deschise,si am la cpu 25% iar la memmory am 1.44 gb din 4

cu 2 taburi deschise iti sacadeaza? Zi-ne datele cand sacadeaza.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

aa am inteles. nu,atunci nu sacada.mergea binisor. acum am 3 tab-uri printre care si yt cu o melodie ce ruleaza si am asa:cpu 56%;memory 1.83 gb si sacadeaza putin cand trec dintr-un tab in altul. la fel,cand trec dintr-un tab in altul se opreste melodia rulata de yt timp de 2 secunde-3 secunde maxim..

Posted

Incearca si o scanare antivirus (Kaspersky Internet Security 2015: http://shop.kaspersky.ro/versiuni-trial si/sau Malwarebytes: https://www.malwarebytes.org/).

Sacadeaza doar cand e vorba de YouTube (cand se afla printre tab-urile deschise)?

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

rezultatele scanarii arata asa: Malicious items detected:2

Non malware items detected:278...

Dupa detectarea problemelor, am apasat pe "Apply actions" si apoi mi-a aparut un mesaj cum ca ar fi fost sterse toate problemele si m-a pus sa restartez calculatorul.

Toate astea s-au intamplat in mai putin de un minut...nu cred ca 278 de posibili virusi au fost stersi in mai putin de o secunda... :-?

Posted

278 non-malware items. Ce inseamna non-malware pentru tine ?

cele care nu afecteaza...sau afecteaza putin...nu stiu. de asta am si postat aici pentru ca nu sunt un geniu in calculatoare si in cazul in care gresesc astept sa fiu corectat...

Ia NOD32 si vezi daca sta linistit .

In caz contrar , e clar ca nu s - a rezolvat problema virusilor .

am scanat si cu nod32 si arata ca sunt 0 amenintari gasite...deci clar nu excludem povestea cu virusii...saptamana viitoare cumpar un hard mai mare cu ocazia asta voi schimba si windows-ul si sa vad cum se misca dupa. daca mai aveti vreo idee de la ce poate proveni problema,astept aici. va multumesc pentru timpul acordat.

Posted

Idei normal ca mai avem : - Bitdefender .

Din cate imi amintesc asta sare ca toti dracii cand e si cea mai mica neregula .

Personal , ma enerva perspicacitatea lui dar ... in cazul tau e ceva benefic .

Bafta .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.