Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu Pokie Fondator RulePlay.ro Am sa postez Skin-ul IPB RulePlay.ro achizitonat de la redzdesign

Motiv: Am avut un administrator asa de bine isi facea treaba in cat scopul lui era sa exporteze fiecare tema in parte ce se crea pe comunitatea noastra

Iar cu putin timp am observat un mass precum: Vand Tema IPB RULEPLAY Pret:****

Mentionez bugetul Skin-ului a ajuns undeva la 28 de $ (25 Euro)

Link Download: :link:

Poza: http://i.imgur.com/FWEW7vv.png

• Upvote 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

RedzDesign? De ce tema asta era pe GoldPlay(aprox. o sapt dupa rGaming) inainte sa redeschizi tu RulePlay?

E cumparata de Whitelion pentru RulePlay.

• 2 months later...
Posted

E un fel de tema redzmax editata de ei..si cica tema asta costa nu? Eu vad ca inca e free pe invision-virus http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/623-ruleplay-gaming-skin/

Te-ai facut de ras. 

Singurul care s-a facut de ras esti tu...

PCT:

Posted 15 December 2014 - 11:58 PM 

Invision-Virus: Submitted: Mar 05 2015 09:35 PM

Pe langa asta, verifica cine a uploadat-o si la Invision Virus.

Sa te inveti minte sa nu te mai dai atat de superior altora, daca nu comentai cu "te-ai facut de ras" n-aveam nimic de zis dar la faza asta nu pot sa nu ma bag. Noi in loc sa fim uniti si sa ne ajutam vin unii (ca tine) si dau cu piciorul chiar daca n-au dreptate. In loc sa-i multumesti ca a pus-o pe net free, inclusiv aici, tu incerci sa-l umilesti. Misto oameni gasesti pe netul asta... :-j

Gg Pokie, nu baga in seama postul de deasupra and keep up the good work.

Multumim pentru postarea ei aici!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Singurul care s-a facut de ras esti tu...

PCT:

Posted 15 December 2014 - 11:58 PM 

Invision-Virus: Submitted: Mar 05 2015 09:35 PM

Pe langa asta, verifica cine a uploadat-o si la Invision Virus.

Sa te inveti minte sa nu te mai dai atat de superior altora, daca nu comentai cu "te-ai facut de ras" n-aveam nimic de zis dar la faza asta nu pot sa nu ma bag. Noi in loc sa fim uniti si sa ne ajutam vin unii (ca tine) si dau cu piciorul chiar daca n-au dreptate. In loc sa-i multumesti ca a pus-o pe net free, inclusiv aici, tu incerci sa-l umilesti. Misto oameni gasesti pe netul asta... :-j

Gg Pokie, nu baga in seama postul de deasupra and keep up the good work.

Multumim pentru postarea ei aici!

Taci ma tu mamaliga prostu ' !

• Moderators
Posted

EN:

Skin created by Pokie™ & REDZDESIGN by Pokie™ .

RO:

Tema creata de Ehren & Editata de MadFather.

Care pe care?

Posted

Care pe care?

MadFather. Ma ajutat la editarea ei mai exact a culorilor temei. fata de cum ar fii fost Stock

asta prin 2013 cand a fost achizitonata si tot odata cand am cumparat domeniul mortallcs de la el

Ca exemplu. pe invision se gasesc multe skin-uri By RulePlay repostate editat doar logo-ul si 2-3 culori sub denumirea altor nume de communitati Rusine sa va fie voua cei ce faceti asta.

Cum am mai gasit si acest skin editat culorile pe blue sub denumirea de rgaming pe un website GTA-....RO made by bobo sau cum drq este.

RUSINE RUSINE RUSINE

1.Nu va ganditi ca va pierdeti timpul aiurea editand si postand sub alta denumire un continut ce e publicat pe net?

2.In tot acel timp ti-ai putea crea o tema singurel cu ajutorul unora si sa o publici sa vezi cum.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.