Jump to content

Recommended Posts

Posted

In timp ce ma uitam pe diverse magazine online pe la telefoane si tablete, am descoperit foarte multe telefoane si tablete de la firme precum: Allview, Eboda, Evolio, Horizon, InfoTouch, Serioux, UTOK, Njoy.

Toate cele enumerate mai sus sunt marci romanesti, nu? Mai sunt si altele? Din cate stiu, dispozitivele sunt chinezesti, aduse si sub numele uneia dintre firmele de mai sus, nu?

Considerati ca merita achizitionat un astfel de dispozitiv in detrimentul unuia de la o firma mai cunoscuta, ca de exemplu: Lenovo, ASUS, Samsung, etc.?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

In afara de cele precizate de tine mai e Prestigio, si cred ca astea sunt toate, pentru moment :D.

Da, firmele astea aduc produsele din China si le rebranduiesc. De regula dispozitivele firmelor amintite vor sa impresioneze prin specificatii, si se incadreaza in categoria produselor low-cost (pentru persoane cu venituri mici spre medii).

Daca merita, depinde de fiecare.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu am zis de '' asian '' , deci si Coreea . [ E o tampenie pe care lumea o crede - Tot ce vine din Asia e praf ]

Posibil sa fi avut .

Mie nu - mi zice nimic in momentul de fata , o sa intreb . [ Goldstar ]

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.