Jump to content

Recommended Posts

Posted

Conform unui act normativ publicat joi (18 decembrie 2014) in Monitorul Oficial al Romaniei, ziua de 24 ianuarie devine zi libera, avand caracter de sarbatoare nationala (Ziua Unirii Principatelor Romane). Totusi abia in 2017 se va putea beneficia de ea, avand in vedere ca in 2015 cade sambata, iar in 2016 duminica.

Pentru cei care sunt interesati de mai multe detalii, legea responsabila pentru pentru declararea zilei de 24 ianuarie ca zi de sarbatoare nationala are nr. 171/2014 si a fost publicata in Monitorul Oficial nr. 922 din 18 decembrie.

P.S: Tot pe 24 ianuarie, dar in 1862, Bucuresti a devenit oficial capitala Romaniei.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 4 weeks later...

• Moderators
Posted

Deci cu alte cuvinte, na ma, ca v-am dat zile libere de la stat mai multe, sa nu mai plangeti, doar ca mai tre sa asteptati 2-3 ani ca sa beneficiati de ele ! :)

In orice caz, cei mai tari sunt spaniolii, ei cred ca au vreo 30-40 de zile libere de la stat pe an, sarbatori legale, fiesta, siesta, plus ca vara intre 12 si 15 ei nu ..prea lucreaza.

Posted

Deci cu alte cuvinte, na ma, ca v-am dat zile libere de la stat mai multe, sa nu mai plangeti, doar ca mai tre sa asteptati 2-3 ani ca sa beneficiati de ele ! :)

Depinde de caz. Sunt unele firme unde daca o zi libera de la stat pica sambata/duminica, primesti o zi in plus de concediu cand vrei, platita, de la ei. Nush cat de practicata este, dar stiu o firma care face asta :))

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.