Jump to content

Probmele La Sunet: No Audio Output Device Is Installed

Recommended Posts

Salut, de curand mi'am reinstalat Windows-ul si nu imi merge sunetul, "no audio output device is installed" asta imi spune cand tin cursorul pe el. Daca fac click dreapta pe el si dau PlayBack sau Recording nu imi apare Speakers, sau Castile nu mai stiu cum se numesc. head si nu mai stiu cum ... nu apar nici una din ele, am incercat sa intru in Device manager si sa instalez Reltek hd audio am instalat si tot nu functioneaza . Microfonul meu usb functioneaza percect dar sunetul nu stiu ce sa ii fac va rog frumos daca va pricepeti spunetimi va pot lasa poze orce este nevoie.

Precizez ca am dat si update driver si nu functioneaza. 

Iata si cateva imagini: 

Poza_1.png

Poza_2.png

CD-urile mama sunt total nerecomandate.

Afla si modelul placii de baza, pe urma te duci la ASRock pe site si tragi cele mai recente drivere pentru toata placa.

Exista softuri mai puternice decat 3DP Chip, insa toate gresesc la un moment dat si instaleaza balarii. Astfel de softuri NU sunt recomandate celor care nu stiu sa interpreteze rezultatele si nu stiu exact ce piese au in calculator.

Si nu in ultimul rand, nu orice update de driver este bun.

Ne poti spune ce placa de baza/sunet ai folosind unul din programele de aici: 

Daca ai placa de sunet integrata, ia driverele de pe site-ul ASRock, daca ai placa de sunet dedicata iei driverele de pe pagina producatorului.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

CD-ul avea utilitatea lui in vremuri demult apuse cand internetul era un lux. Crezi ca daca imi instalez toate driverele de anul trecut imi va merge mai bine sistemul ?

In special la componentele noi pentru care tot ies update-uri cateva luni dupa lansare.

Sunt si exceptii de la regula de a merge pe ultimele versiuni. Exemplul de care m-am lovit de curand: Realtek. Cu ultima versiune microfonul nu se aude aproape deloc si consola Realtek Audio Manager este faulty. :)

Dar calculatorul mai are si un utilizator care ar trebui sa-i rezolve problemele... daca stie cum.