+VladOcs Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Ma gandeam cum ar arata o sigla pe niste fasi de material in bataia vantului. Este un singur cadru randat din aceasi pozitie, doar caracteristicile camerei n-au ramas la fel.La urma a fost adaugat un mic brush/color adjustment. 1
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 Intel AMD Fain oricum 2
+VladOcs Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Chiar vroiam sa trec pe amd, intel e prea sump pentru mine Am scris pe google "hd logo" si mi-a aparut sigla de la intel 1
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Intel rules dar la ce face el, poate sa faca cel putin la fel de bine cu un FX-8350, adica la juma' de pret fata de i7. La randari sunt head-to-head.
+VladOcs Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Eu n-am vazut asa diferente de performanta cum sunt diferente de pret.Iar daca un procesor se descurca bine la randari se va descurca si la jocuri/alte aplicati.Chiar vroiam sa-mi iau acuma un intel i7 dar la pretul ala imi pot lua o placa de baza buna pe amd si un procesor aproape la aceias putere 1 1
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Nu baga randarile in aceeasi oala cu jocuri / alte aplicatii. Nu este tocmai acelasi lucru. Cat despre placi de baza, daca iti iei un procesor de top trebuie sa-ti iei placa de baza si memorii de top. Daca n-ai bani, mai asteapta. Nu merita sa umblii cu un picior mai lung si unul mai scurt.
+VladOcs Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Procesoarele care sunt bune pentru randare sunt bune si pentru jocuri.La placi video este o diferenta foarte mare intre cele de randare si cele de jocuri..Vroiam sa spun ca iti poti lua o placa de baza buna si un procesor bun AMD de banii cu care-ti iei un procesor intel camd e acelasi nivel.Intel mi se pare prea scump pentru ce ofera.
+VladOcs Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Asa e, cum zici tu. Daca n-am dreptate zi-mi, eu vorbesc din experienta.Nu ma pricep la calculatoare incat sa stiu amanuntit.Stiu doar ca am folosit calculator cu 2 procesoare i5 si placa nvidia quadro pe care sacada watch dogs medium-high.Si pana la urma placa video era problema.Poate a fost un caz izolat.
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Nu a fost caz izolat. Nvidia Quadro si AMD FirePro sunt placi pentru calcule de inalta precizie care se folosesc pentru workstation-uri grafice in general. Modelele pentru gaming sunt GeForce, respectiv Radeon.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Nu a fost caz izolat. Nvidia Quadro si AMD FirePro sunt placi pentru calcule de inalta precizie care se folosesc pentru workstation-uri grafice in general. Modelele pentru gaming sunt GeForce, respectiv Radeon. E bine de stiut . Aviz amatorilor .
+VladOcs Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Oricum placa acea video costa in jur de 3500-5000 de euro.Deci nu cred ca sunt amatori care ar da atata sa poate juca Minecraft pe "fancy"
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 E la mintea cocosului: sunt 2 produse diferite, pentru 2 scopuri diferite.
Moderators Dan O. Posted January 12, 2015 Moderators Report Posted January 12, 2015 Oricum AMD sucks..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now