Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ma gandeam cum ar arata o sigla pe niste fasi de material in bataia vantului. Este un singur cadru randat din aceasi pozitie, doar caracteristicile camerei n-au ramas la fel.La urma a fost adaugat un mic brush/color adjustment.

cloth.jpg

cloth2.jpg

cloth3.jpg

cloth4.jpg

cloth5.jpg

cloth6.jpg

• Downvote 1

Posted

Intel rules dar la ce face el, poate sa faca cel putin la fel de bine cu un FX-8350, adica la juma' de pret fata de i7.

La randari sunt head-to-head.

Posted

Eu n-am vazut asa diferente de performanta cum sunt diferente de pret.Iar daca un procesor se descurca bine la randari se va descurca si la jocuri/alte aplicati.Chiar vroiam sa-mi iau acuma un intel i7 dar la pretul ala imi pot lua o placa de baza buna pe amd si un procesor aproape la aceias putere

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Nu baga randarile in aceeasi oala cu jocuri / alte aplicatii. Nu este tocmai acelasi lucru.

Cat despre placi de baza, daca iti iei un procesor de top trebuie sa-ti iei placa de baza si memorii de top. Daca n-ai bani, mai asteapta. Nu merita sa umblii cu un picior mai lung si unul mai scurt.

Posted

Procesoarele care sunt bune pentru randare sunt bune si pentru jocuri.La placi video este o diferenta foarte mare intre cele de randare si cele de jocuri..Vroiam sa spun ca iti poti lua o placa de baza buna si un procesor bun AMD de banii cu care-ti iei un procesor intel camd e acelasi nivel.Intel mi se pare prea scump pentru ce ofera.

Posted

Asa e, cum zici tu. :)

Daca n-am dreptate zi-mi, eu vorbesc din experienta.Nu ma pricep la calculatoare incat sa stiu amanuntit.Stiu doar ca am folosit calculator cu 2 procesoare i5 si placa nvidia quadro pe care sacada watch dogs medium-high.Si pana la urma placa video era problema.Poate a fost un caz izolat.

Posted

Nu a fost caz izolat. Nvidia Quadro si AMD FirePro sunt placi pentru calcule de inalta precizie care se folosesc pentru workstation-uri grafice in general. Modelele pentru gaming sunt GeForce, respectiv Radeon.

Posted

Nu a fost caz izolat. Nvidia Quadro si AMD FirePro sunt placi pentru calcule de inalta precizie care se folosesc pentru workstation-uri grafice in general. Modelele pentru gaming sunt GeForce, respectiv Radeon.

E bine de stiut .

Aviz amatorilor .

Posted

Oricum placa acea video costa in jur de 3500-5000 de euro.Deci nu cred ca sunt amatori care ar da atata sa poate juca Minecraft pe "fancy"

• 3 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.