+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Avanseaza da ' , ce te faci daca le scapa o buba ? Nu putem continua '' conversatia '' pe privat ? Saracul baiat , nu cred ca - i plac toate astea , nici mie nu - mi place dar daca pe tine te satisface sa ma contrazici , fa - o ...
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 În cazul ăsta nu mai cumpărăm nimic. Dacă sunt arse Am la mine 4 prieteni, 3 îs la pământ de râs când le-am arătat ce ai scris pe aici.
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 1. Integrata de 256 Mb la comp aparent bun si care te face sa urasti si Mario Bros. Integrata Intel apropo . 2. In idea in care , n - ai un I7 si un AMD Athlon ca sa - mi arati direct care se descurca mai bine, zi - mi ce ai cumparat de la ambele firme [ ca daca nu ai facut asa degeaba mai discutam ] si cum ti s - a parut ... 1. Nu compara petardele integrate in northbridge (acum obsoleted) de acum 100 de ani, cu integratele din CPU din ziua de azi (Intel HD 4600, AMD APU). Este total gresit. 2. Testele pot fi gasite pe net. Inca o data: rezultatele oricarui test sunt in cifre, nu in "mi se pare". @Courage: si al 4-lea curata cartofi ? 2
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 În cazul ăsta nu mai cumpărăm nimic. Dacă sunt arse Am la mine 4 prieteni, 3 îs la pământ de râs când le-am arătat ce ai scris pe aici. Daca or avea idei ca si tine , nu ma mira nimic . Esti recunoscut pentru gura mare si pentru nimic altceva . Incerc sa ofer oamenilor alternative si tu no : '' ia de la finu ca - i mai bun ca la vecinu . '' Stai asa , al 4lea ce face ?
Moderators Courage Posted December 26, 2014 Moderators Report Posted December 26, 2014 @Courage: si al 4-lea curata cartofi ? Abia se abtine, dar cu ultimul mesaj postat de mr fanboy_recomandari_proaste, e la pamant si el 1. Nu compara petardele integrate in northbridge (acum obsoleted) de acum 100 de ani, cu integratele din CPU din ziua de azi (Intel HD 4600, AMD APU). Este total gresit. 2. Testele pot fi gasite pe net. Inca o data: rezultatele oricarui test sunt in cifre, nu in "mi se pare". Nu te mai chinui sa-i explici, tot pe a lui o tine. Fa ca mine: ia popcorn si razi de ce abereaza.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Inteleg , intr - un fel , pentru ca explica , nu doar vorbeste aiurea ca tine , o ti pe ironie da ' o dai spre persiflare . Raziel , care sunt sansele sa - mi aleg o configuratie facuta pe piese si sa vad cum se descurca ea in jocuri , prin gameplay - urile de pe Youtube ?
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Avanseaza da ' , ce te faci daca le scapa o buba ? Daca o sa intrii la o facultate de profil, vei invata, printre altele, cum se construieste un microprocesor, cum se gandeste o microarhitectura si cum se implementeaza. Oamenii invata din greseli, mai ales atunci cand greseala costa de te ustura (chiar si pe Intel). Daca imi aduc bine aminte, ultima "buba" a fost in era Pentium MMX. Dar baietii destepti au inventat microcodul, o bucata de soft stocata in procesor, care se poate rescrie atunci cand apare vreo "buba". In secolul nostru, sunt minuscule sansele de a iesi un microprocesor cu "bube" din fabrica. Vorbim de AMD, Intel, Nvidia si astia mari. Exclus fabricile de pe vapoare.
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Bine spus . Imi poti raspunde si la ultima intrebare postata mai devreme ? Uita - te si pe mesajul privat de la mine , te rog frumos .
darkdev315 Posted December 26, 2014 Author Report Posted December 26, 2014 Va rog nu va mai certati la postul meu... http://www.altex.ro/sistem-it-myria-gameon-v10-amd-athlon-x2-340-3-2ghz-6gb-1tb-amd-radeon-r7-240-2gb-ddr3-linux-1-joc-la-alegere Am dat comanda la PC-ul de mai sus. Pe cea mai mica rezolutie, setari low, cat imi duce in CS:GO ? Sper ca duce 60-70fps..
+FML Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Duce , te asigur . Eu zic sa incerci si pe mai mult . Imi place sitemul tau din toate privintele . I - am zis ca sa terminam dar convinge - l tu daca poti ...
+Raziel Posted December 26, 2014 Report Posted December 26, 2014 Raziel , care sunt sansele sa - mi aleg o configuratie facuta pe piese si sa vad cum se descurca ea in jocuri , prin gameplay - urile de pe Youtube ? Am recitit intrebarea de 3 ori si tot nu reusesc s-o pricep. Vorbim pe privat. @darkdev315: nu-ti trebuie 90 FPS in jocuri, asta este o obsesie veche din lumea Counter-Strike, care vad ca se tot propaga si la generatiile mai noi. Nu de la asta pleci cand iti construiesti un sistem.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now