Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mai jos aveti cateva capturi de ecran din mult asteptatul GTA 4:

90332626lp5.jpg

71465452eb0.jpg

29345686lv8.jpg

73113343ms9.jpg

46069357sr5.jpg

89013681qu6.jpg

40872819px8.jpg

Trailer-ul il puteti viziona dand un click aici sau il puteti descarca.

Ca o parerea a mea dupa vizionarea trailer-ului si imaginilor mi se pare ca la grafica nu s-a lucrat prea mult, masinile nu imi prea plac, ele nefiind prea realiste.

Astept si parerile voastre :-> !

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

totusi s-ar putea sa apara si pe pc dupa articolul de mai jos:

O sa fie gata... atunci cand o sa fie gata. Se pare ca Take Two Interactive nu se hazardeaza in a oferi publicului potentiale date de lansarea ale viitoarei progenituri, presedintele Strauss Zelnick declarand pentru IGN ca  jocul nu este inca pregatit de lansare. Grand Theft Auto 4 este asteptat in primavara anului viitor dar nu ar trebui sa ne mire daca ar urma sa fie lansat in vara. Un motiv pentru amanarea lansarii la data stabilita initial (noiembrie 2007) ar putea fi si faptul ca jocul va fi lansat concomitent pe Xbox 360, Playstation 3 si PC.

Iata si un citat al oficialului Take Two:

"We're going to give you a firm release date when we're utterly convinced that we have one, and that isn't right now. We do feel that the title is being developed so that it's going to be fantastic. We know it's highly anticipated...

...So I think right now our view is: put out a real quality title... we'll give you the firm release date when we know we can stick to it."

Link Catre Articol

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 year later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.