Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare PC Troubleshooting, am o problema cu iconitele f_icon. Am vrut sa le schimb, totul a mers bine dar la afisare apare asa: 2vd17w8.jpg

Am zis ca e din vina imaginea dar cand am vrut sa o bag pe cea pe care o aveam tot la fel a aparut. Stiti care este problema?

• Moderators
Posted

Iti apare asa cum? O cascada? Nu inteleg nimic.

Daca iti apare exact imaginea aia, inseamna ca iconita veche a expirat sau au schimbat ei linku. Nu stiu de ce folosesti linkuri externe si nu locale, dar o idee foarte rea sa hostezi imaginile la altcineva, daca hostu ala pica sau se intampla ceva cu el, instant pierzi si tu totu.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Imaginile le-am introdus in FTP , extensia cum trebuie .png la fel... Ce treaba are host-ul de la imagine? Daca imaginea este recent uploadata pe acel site cum sa fie veche?

• Moderators
Posted

Ai apasat click dreapta pe imagine si sa sa vezi daca URLu spre imagine e corect?

Pana acum poza ce ai avut in primu post era o poza cu o cascada.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.