+AnDrEy. Posted January 5, 2015 Report Posted January 5, 2015 As dori sa-mi explicati si mie cum as putea face un panel ca pe wlg.ro. Courage sau gadeas stiu ca nu imi veti da codul complet, este normal e ideea lui Courage, dar as dori un cod ceva asemanator si mai simplu daca se putea si codul complet si conectare cu email si parola. Va multumesc! 1 AnDrEy.
Moderators Solution Courage Posted January 5, 2015 Moderators Solution Report Posted January 5, 2015 Iti trebuie cunostinte PHP. Ca sa te conectezi cu email si parola, ai aici cum sunt criptate parolele IPB: https://www.invisionpower.com/support/guides/_/advanced-and-developers/miscellaneous/passwords-in-ipboard-r130 2
+AnDrEy. Posted January 5, 2015 Author Report Posted January 5, 2015 Am gasit o platforma este de boost si as dori sa o modific. Daca ai putea sa ma ajuti sa modific te rog. AnDrEy.
f l o r i n Posted January 6, 2015 Report Posted January 6, 2015 Din ce am vazut, scriptul de la panel este pe scriptmafia, courage l-a modificat (nu stiu daca am dreptate 100%, daca nu e asa, ma poti contrazice). Daca vrei sa-ti functioneze corect acel script, ai nevoie de remote mysql (conexiuni externe).
Moderators Courage Posted January 6, 2015 Moderators Report Posted January 6, 2015 Din ce am vazut, scriptul de la panel este pe scriptmafia, courage l-a modificat (nu stiu daca am dreptate 100%, daca nu e asa, ma poti contrazice). Daca vrei sa-ti functioneze corect acel script, ai nevoie de remote mysql (conexiuni externe). E facut de mine, cu ceva elemente de stil luate de pe bootstrap <?php /** * The World League of Gaming 2014 - {$current_year} * Script author: Courage * File date: 22.12.2014 * Script name: WLG Tickets System * Script version: 1.0.0 ALPHA * Last edited: 22.12.2014 * File: index.php */ /*init file*/ require_once('init_data.php'); /*Site content*/ echo $WLG -> global_page_content(); /*END*/ exit();
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now