Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stiu ca au mai fost facute sute de topicuri legat de sidebar, dar m-am uitat si n-am gasit nimic care sa functioneze, vreau ca cinea sa explice clar cum pun si eu sidebar si chestii, sa fie astea cu recent topics, http://webflake.sx/topic/11195-tut-your-profile-in-sidebar/, top cele mai multe posturi si tot asa..vreau explicit, ce instalez cum instalez ce modific cum caut unde caut si tot asa, multumesc. sper sa nu veniti cu replay-uri gen "search"

• Moderators
Posted

Iti voi da exact ce pune in acel link doar ca tradus:

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Spune mai exact ce nu merge.

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

vreau sa pun sa apara in dreapta la forum aia cu siderbar, si sa fie diferite,gen recent topics, aia care a pus-o courage, etc.. cum fac?

• Moderators
Posted

Nu stiu cat ai cautat, dar probabil nu destul, la raspunu, mai exact:

• Upvote 1

• Moderators
Posted

Deci hai sa nu dau cu capu de pereti.

Daca acolo se explica cum se dezactiveaza sidebar-ul, inseamna ca este deja activat. Oare daca vrem sa trecem de la dezactivat la activat, nu s-ar aplica aceasi lucru dar invers? Adica in:

ACP -> Look / Feel -> Skin Manager -> (Skin-ul folosit) -> Board Index -> Board Index Template

De la:

{parse variable="sidebar_enabled" default="$hide_side_blocks"}

Se trece la:

{parse variable="sidebar_enabled" default="$show_side_blocks"}

Incaz de tot nu ai inteles, de la hide trecem la show sidebar.

Daca observi, e exact ce a explicat acolo gaby, doar ca invers.

• Upvote 1

Posted

cum scot popular tags de acolo?

ooo, gata, mersi. esti cel mai tare. dar mai am o rugaminte de la tine :))
deci vreau ca sub nume sa fie scrise mai multe detalii

gen :

Capture.png

si sa setez eu acele lucruri .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.