Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa ce rezolvi cu gazduirea + domeniul , as zice ca pe langa TV Online , sa pui seriale [ cum ar fi Arrow ] .

Eu , personal , mai repede as intra la tine sa vad Arrow decat pe site - ul rusesc unde urmaream [ plin de addons ] .

Posted

UP!

Tv Online + Serial (Arrow ) pus 

Atentie : Pentru TV trebuie instalat SopCast  , voi reveni cu mai multe programe tv , dupa ce reusesc tv-ul + adaugarea filmelor + altor seriale o sa iau un domeniu .. Am observat ca pe internet explore reclama cu gazduirea e prea stresanta .. Multumesc si vizionare placuta .

Posted

La seriale scrie '' in curand ... '' . Pe unde - ai pus Arrow ?

Nu ma intelege gresit dar ai o reclama cu gazduirea + o porcarie cu reclama la Adobe care strica tot farmecul .

• Moderators
Posted

Ceea ce e ciudat e ca mie nu imi apare nici un fel ade Adobe , si am incercat cu multe refresuri + eu nu am bagat asa ceva pe site . 

O sa vad ce pot face cand vin acasa .

Sigur nu ai adblock activat?  :-

Despre site, ai grija ce faci si pana unde duci treaba asta. Sfaturi pentru cand iti iei un domeniu e sa cumperi si "privacy" la el.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Sigur nu ai adblock activat?  :-

Despre site, ai grija ce faci si pana unde duci treaba asta. Sfaturi pentru cand iti iei un domeniu e sa cumperi si "privacy" la el.

Da nu am adblock activ , pai si cat va costa ?

domeniu .ro .com

Gazduire buna .. ?

Si cu ce ma ajuta "privacy" ?

• Moderators
Posted

Privacitatea te va ajuta sa-ti ascunzi datele persoane precum numele, localitatea, adresa unde stai, etc.

De la namcheap.com de unde iau eu cateodata domeniu, ma costa 10.87$ domeniul + 2.88$ "privacy", avantaju este ca primu an "privacy" la acel site il primesti gratis. Pe langa aia, poti folosi si coduri de reducere de 10-15% care se gasesc pe net.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.