Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut tuturor. De curind am intimpinat o noua problema la IP Downloads dar am zis sa trec peste ea si sa o las asa, dar tot intrand pe alte comunitati am observat ca la ei merge iar la mine nu. Cum fac sa apara poza inainte de a intra in post la IP Downloads. uitati cum e la mine

New_Bitmap_Image.png

• Moderators
Posted

Cand uploadezi fisieru trebuie sa uploadezi si o poza la pasu 2.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

dupa ce uploadez fisieru pe care il descarca utilizatori si pun titlu + descriere nu mai apare nimic. Daca ai putea sa imi faci 1-2 poze la tine sa vad cum este ti-as fi recunoscator.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Ai citit ce am zis? Cand ajungi la treaba de uploada fisieru, sa pui titlu si o descriere, vezi ca intre upload de fisier si descriere ai inca un pas. Acolo poti adauga imagini. Este chiar pasu numaru 2.

AiSkYLy.png

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Intra in:

AdminCP > Other Apps > Downloads > Categories > Alege categoria pentru a edita > Selecteaza tabu Category Options 

Si unde zice:

Allow screenshots in this category?

Vezi sa fie pe Yes.

Va trebui sa faci asta pentru fiecare categorie unde vrei poze.

Daca este setat pe Yes si tot nu apare, intra la:

AdminCP > Other Apps > Downloads > Main > Settings

Si cauta:

Local storage: screenshot path

Asigurate sa fie setat un folder unde sa se uploadeze fisierele.

• Upvote 1

Posted

scz ca fac dublu post dar am zis sa nu mai deschid alt topic tinind cont ca problema este legata tot de IP Downloads.

Cum fac sa urc fisiere .torrents pe IP Downloads.un prieten mi-a facut asta candva dar acu daca am reinstalat IP Download nu stiu cum sa il mai fac.

Multumesc mult @gadeas

• Moderators
Posted

Trebuie sa creezi inca un format de upload. Pentru asta vezi la:

AdminCP > Other Apps > Downloads > Customization > Mime Types

Apasa sa editi categoria default si dupacea o sa apara o lista de extensii care acepta, apasa pe:

Add New Mime-Type

Si la:

File Extension

Scrie formatu care vrei, in cazu asta "torrent".

La:

Mime-Type 

Poti scrie:

unknown/unknown 

La:

Allow this Mime-Type for files?

Sa fie setat pe Yes.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.