Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna, dupa esecul meu cu hostinger, m-am gandit sa fac un site IPB cu host platit.

Tin sa precizez ca e prima oara cand folosesc host platit.

Vreau sa iau host de la TAKEHOST si vreau sa fac un domeniu nou adica un alt site care sa poarte denumirea pusa de mine pt cei care nu stiu.

Dar problema e ca  nu stiu cum sa procedez...  Am vorbit cu cei de la TAKEHOST si mi-ai spus ca un domeniu nou costa 10 e, nu e o problema asta, dar cum bag numele site-ului cum fac cerere, cum si cand dau banii, cum iau datele FTP ale forumului?

Exista riscuri ?

Vreau o persoana care sa fie explicita si sa fie cat mai detaliat.

Multumesc!

• Moderators
Posted

Exista riscuri ?

Ce-a mai buna intrebare, normal ca exista, nimic nu e sigur in viata asta.

Ce riscuri? Pai sa incepem, eu ca si "client" cand vad ceva de genu pe pagina principala ( Sperca oamenii de la TakeHost nu iau asta pe partea rea, ci mai bine ca si o propunere pentru aspectu ce da ca si firma ):

BwSBnF4.png

Nivelu meu de incredere trece de la 50% la 10%, vorbind ca si firma serioasa.

Eu unu nu puneam o poza cu mine si cu un coleg de la munca pe o pagina de hosting, lumea nu cauta asaceva, daca tot vrei sa arati ceva, arata o poza cu serverele folosite. Daca crezi ca tie rusine sa arati asemenea poza, atunci fain frumos folosesti o iconita de hosting de genu:

8380MHt.png

Asta e parerea mea, acum ca is sau nu de incredere, nu ii cunosc personal, nu ii cunosc nici ca firma.

Daca te uiti la o firma hosting dupa pret, vei alege gresit, poate nu pentru inceput, dar mai incolo vei vedea de ce. Preturile mari, la fel, nici aia nu inseamna calitate maxima, totu depinde de cerintele tale si cum e firma in relatie de calitate, performanta si support la clienti.

Revenind la treaba cu domeniu si host platit, pentru a avea un site, iti trebuie un domeniu, domeniu de multe ori il poti cumpara de la firma hosting daca ofera, dar le poti cumpara si de pe alte site-uri si dupacea le legi prin NS-urile oferite de la firma hosting. Daca vrei sa mergi pe drumu usor, cumpara-l de la firma hosting si asa iti va configura ei totu.

Datele normal le primesti pe adresa de email, acolo primesti datele pentru contu CPanel si de acolo iti vei crea contu FTP si baza de date.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Cum m-am bagat cu hoic pe un site gazduit de ei,

Resource Limit Is Reached

The website is temporarily unable to service your request as it exceeded resource limit. Please try again later.

Posted

Takehost cei mai slabi si neseriosi, eu am vrut sa iau de la iei un host, am dat bani si nu am mai vazut hostu !!! Cade repede webhostu lor. 

Nu recomand

Posted

Pe site zice ca exista protectie impotriva flood...

pica cam in 10-40 de secunde un server . Sa zicem ca un site pica in maxim 1 minut . Daca chiar vrei ceva bun , alege alta firma .  Sa nu mai vorbim ca takehost e cam banat prin toate firmele care iti pot aduce utilizatori .

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Pica repede si dupa vin cu scuze de copii , cand am avut zoncs.com am primit flood la comunitate , evident fiind de la takehost a picat de tot , merg la ei si le zic ce sa intamplat si ei zic ca intr-o spatmana sau doua putem rezolva . Desi alte firme de host nu procedau asa .

• Moderators
Posted

Gazduire.com.ro , nu acceptă scripturi nulled (IPB,WordPress, vBulletin) .

Te sfătuiesc să încerci OviNetwork

Wordpress e gratis.

Posted

Dar nu vad nici un mod de plata ... cum as putea platii...

si cat costa un domeniu nou ....

Hopa ca  am gasit :

un domeniu nou acolo costa 35 € de unde iau atata ? 

Mai bine ma las pagubas.....

Posted

M-a amuzat rau faza cu "nu vrau gazduire cu  doua domenii....  cei aia .com.ro ?" .. :)) .. crezi ca daca ei au .com.ro iti vor oferi si tie la fel? :)) Recomand gazduire.com.ro, au gazduire buna, care nu pica la adieri de vant, insa as merge mai mult pe simpliq, am avut servicii de la ei si as lua oricand, nu pica la flood, iar despre asistenta nu are rost sa mai zic, se misca foarte repede. Eu am avut pachetul de 9 euro (webhost), acum nu stiu cum se misca si la celelalte pachete, dar nu cred ca este vreo diferenta.

Cat despre domeniu, https://www.quality-host.ro/- preturi mici, am 3 domenii la ei.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

Posted

Sa inteleg ca  ai avut webhost de la takehost si  nu  a picat ?

Nu, eu ziceam de simpliq.net, am avut aici (la simpliq) si nu a picat niciodata, cat despre takehost, nu recomand, serverele lor de samp,cs se misca infect, iar de webhost nu are rost sa mai zic.

www.evict.ro

EVICTro

loading1.gif

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.