Jump to content

Recommended Posts

Posted

Acolo apare 8Mb nu 8 MB. 8biti=1Byte. Deci 8Mb = 1MB. 

cu 'b' (mic) se noteaza biti, si cu 'B'(mare) se noteaza byte.

Deci downlodezi cu o viteza mai mare decat zice acel test, daca zici ca atingi si 3MB.

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Plus ca ai facut testul pe orange, unde fara doar si poate ai cea mai buna conexiune. Daca tu descarci de pe un server din europa, nu romania, viteza mai scade, iar daca descarci din romania, depinde de unde si ce conexiune ai cu acel server. Nu ai un abonament cu viteza garantata, mai mult ca sigur, acele tipuri de abonamente costa mult.

Posted

Cei care ofera servicii garantate le garanteaza tot in reteaua lor (sa aiba prioritate in fata serviciilor de management, up to, etc.), poate si in retelele partenerilor. Nu garanteaza nimeni viteze in internet pentru ca nu depinde de ei.

Posted

Acuma cum zicea si raziel, iti garanteaza atata timp cat si celalalt are un upload pe masura. RDS poate imi garanteaza mie un minim de 5Mbps, dar daca eu iau de la unu care e la UPC si are upload de 1Mpbs.. cred ca la cazuri de genu se referea Raziel.

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.