Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua , dupa cum spune si titlul topicului , caut pe cineva care se pricepe foarte bine in css si ipb , pentru a lucra la o tema pentru mine , bineinteles , voi platii pentru aceasta.

As vrea sa-mi deschid un forum propriu dar nu imi vin idei pentru o tema de gaming.

Daca cineva e interesat , ma poate contacta la id-ul de messenger : kronosica , pentru a discuta de acest subiect.

Cu stima - KronoS!

a lot of bla bla bla...

Posted

Ce fel de platforma sa fie tema?

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Buna ziua , dupa cum spune si titlul topicului , caut pe cineva care se pricepe foarte bine in css si ipb , pentru a lucra la o tema pentru mine , bineinteles , voi platii pentru aceasta.

As vrea sa-mi deschid un forum propriu dar nu imi vin idei pentru o tema de gaming.

Daca cineva e interesat , ma poate contacta la id-ul de messenger : kronosica , pentru a discuta de acest subiect.

Cu stima - KronoS!

Pentru ce forum doresti tema ? Si o tema nu se face doar din css.

Posted

Pentru ce forum doresti tema ? Si o tema nu se face doar din css.

Nu as vrea o tema cu un anumit nume pentru un anumit forum , dupa aia voi adauga eu logo si tot ce mai trebuie , pentru ca inca nu stiu cum se va numii domeniul la forum

a lot of bla bla bla...

• Moderators
Posted

10€ pentru un skin custom? Sintem in criza, dar nici chiar asa, pentru 10€ orice "profesional" ( nu amateur ) nici macar nu-ti face un logo pentru site, dar mai sa-l si schimbe si sa faca tot skinu la pretu ala.

Majoritatea oameniilor freelance care lucreaza pe domeniu asta au preturi intre 25-50$ pe ora, un skin custom pentru forum te costa poate de 50 de ori mai mult decat ce ai decis sa platesti :)) Dar na, ne bucuram ca dupa 50 intrebari repetate pe categoria IPB ai rezolvat sa faci singur.

• Upvote 4

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.