Jump to content

Recommended Posts

Posted

Asa mi sa intamplat si mie dar cu alt text ,cineva iti flodeaza forumu .

• Downvote 1

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Cum sa-mi flodeze forumul? Daca aia de la host mi-au spus ca am ceva in "index.php" si ca ei nu se baga peste mine, sa rezolv singur :/

Dar problema nu o am doar eu, adica cand imi apare mie "sistem online" la alti functioneaza forumul, iar cand imi functioneaza mie forumul la alti apre "sistem online" :/

Semnatura de acest gen interzisa.

Posted

uite ce imi da mie cand iti accesez site ul de pe anonim:

Site-ul pe care urmează să îl accesați conține programe malware

Atacatorii de pe www.romania-trucking.fzn.ro pot încerca să instaleze programe periculoase pe computerul dvs., care să vă fure sau să vă șteargă informațiile (de exemplu, fotografiile, parolele, mesajele sau informațiile despre cardurile de credit).

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

Mie îmi merge chiar foarte bine. Am dat vreo 5 refresh-uri și tot la fel. Ai verificat și browser-ul? Poate un keylogger...

Am incercat pe toate browserele si tot asa imi pare cu "sistem online"

uite ce imi da mie cand iti accesez site ul de pe anonim:

Site-ul pe care urmează să îl accesați conține programe malware

Atacatorii de pe www.romania-trucking.fzn.ro pot încerca să instaleze programe periculoase pe computerul dvs., care să vă fure sau să vă șteargă informațiile (de exemplu, fotografiile, parolele, mesajele sau informațiile despre cardurile de credit).

Am problema cu alt site, nu cu cel de la semnatura "http://rgamers.ro/"

Incearca sa deschizi index.php cu notepad si lasa reply aici cu ce e scris inauntru.

Momentan nu pot, deoarece cei de la host imi reseteaza pachetul

Semnatura de acest gen interzisa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.